Meat&Co nr2-2020 Online

m e a t & c o n r 2 2 0 2 0 26 R e p o r t a g e ‘VANUIT ONZE EXPERTISE BELEVEREN WE EEN BREDE DOELGROEP, VAN WORSTENMAKERS TOT FABRIKANTEN’ BEGIN JANUARI MAAKTE F. WELLINK LEKKERKERK BEKEND WEER 100% ZELFSTANDIG TE GAAN OPEREREN. DAT GING GEPAARD MET EEN NIEUWE BEDRIJFSSTRUCTUUR, MET EEN DUIDELIJKE VERJONGING VAN HET MANAGEMENT. EÉN DING BLIJFT ECHTER HETZELFDE: NOG STEEDS LIGT DE FOCUS BIJ WELLINK OP DE VERWERKING VAN VARKENSKOPPEN. “ONS BEDRIJF IS HELEMAAL KLAAR VOOR DE TOEKOMST. VANUIT ONZE EXPERTISE, HET UITBENEN VAN VARKENSKOPPEN, BELEVEREN WE EEN BREDE DOELGROEP. ZOWEL IN NEDERLAND ALS WERELDWIJD”, VERTELT PAUL WELLINK, DIRECTEUR EN DE BROER VAN (DE IN 1984 OVERLEDEN) OPRICHTER FRANK WELLINK.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4