Meat&Co nr6-2020 Online

17 m e a t & c o n r 6 2 0 2 0 BRANDT & LEVIE PRODUCEERT HOOGKWALITATIEVE WORSTEN EN VLEESWAREN. DE VERSCHILLENDE PRODUCTEN VAN HET AMSTERDAMSE MERK KENNEN EEN HOOGWAARDIGE RECEPTUUR MET EEN CULINAIRE KWINKSLAG EN EEN EERLIJKE HERKOMST. HET HEEFT GELEID TOT EEN GROEIENDE VRAAG DIE INMIDDELS IS GEKOPPELD AAN EEN VEELEISEND, BIJNA CONTINU PRODUCTIEPROCES. STILSTAND IS DUS GEEN OPTIE EN DAAROM DOET BRANDT & LEVIE EEN BEROEP OP VISSER GOES FOOD EQUIPMENT, DAT ONDER MEER EEN ROOKKAST VAN BASTRA HEEFT GELEVERD VOOR DE WORSTENMAKERIJ IN AMSTERDAM. “WE WERKEN AL TWAALF JAAR SAMEN MET VISSER GOES EN IN DIE TIJD HEB IK ERVAREN DAT DE KASTEN VAN BASTRA EEN ZEER LAGE STORTINGSGEVOELIGHEID HEBBEN. DAAROM WERKEN WE ER ZO GRAAG MEE”, STELT PRODUCTIEMANAGER LAURENS TIMMERMANS VAN BRANDT & LEVIE. ‘WE HEBBEN DANKZIJ DE NIEUWE rookkast van Bastra EEN FLINKE KWALITEITSSLAG GEMAAKT’

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4