Fishco nr1 2022 Online

FISH&CO NR 1 2022 32 VERPAKKINGEN SPECIALE VERPAKKINGSOPLOSSINGEN VOOR DE VIS- EN SCHAALDIERENINDUSTRIE Zeevruchten zijn een populair voedingsmiddel in de hedendaagse keuken, maar ook uiterst gevoelig en bederfelijk en moeten daarom met uiterste zorg worden behandeld. Moderne MAP- en vacuümverpakkingen en een strikt gecontroleerde, ononderbroken koelketen moeten zorgen voor de hoogste productveiligheid en een optimale houdbaarheid. Het voedsel wordt beschermd tegen het binnendringen van zuurstof, wat de afbraak versnelt, waardoor ongewenste geuren en smaken worden voorkomen. Zo worden zalm, garnalen en dergelijke optimaal geconserveerd, zodat ze niet uitdrogen, hun aroma behouden en hun specifieke smaak niet wordt overgedragen op andere voedingsmiddelen. Meer informatie: Ultrapak Tel. +31 (0)88-3310331 www.ultrapak.nl VIS EN ANDERE ZEEVRUCHTEN ZIJN WAARDEVOLLE VOEDINGSMIDDELEN OMDAT ZE RIJK ZIJN AAN VITAMINEN, MINERALEN EN OMEGAVETTEN DAARDOOR VORMEN ZE EEN BELANGRIJKE BIJDRAGE AAN EEN GEZONDE VOEDING. DE VANGST VAN EETBARE VIS WORDT ECHTER BEDREIGD DOOR OVERBEVISSING – EEN REDEN TE MEER OM STEEDS ZORGVULDIGER MET DEZE WAARDEVOLLE VOEDINGOM TE GAAN. DAAROM ENGAGEREN TOONAANGEVENDE BEDRIJVEN IN DE VOEDINGS- EN VERPAKKINGSINDUSTRIE, ZOALS SEALPAC, ZICH IN HET SAVE FOOD-INITIATIEF MET ALS HOOFDDOEL HET VOORKOMEN VAN VOEDSELVERLIES EN VERSPILLING IN DE WERELD.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4