Fish&co nr 1 2023 Online

FISH&CO NR 1 2023 15 Hoge hygiënestandaard Visbedrijf QuisQuater heeft een uitgebreid aanbod. “Wij zijn een échte visspecialist die uitblinkt in een breed assortiment en een snelle verwerking. Wij hebben alles op stock, waardoor onze klanten snel geholpen kunnen worden. Wij voorzien in een totaal palet van vis, schaal- en schelpdieren, maar ook minder gangbare vissoorten behoren tot ons standaardassortiment. We hebben producten van de hoogste kwaliteit voor restaurants, salades voor de retail en convenience, maar ook reguliere producten voor marktkramen en viswinkels. Wij portioneren, ontvellen, fileren en maken producten panklaar. Chef-koks kunnen bij ons terecht, maar wij verwerken ook voor de grote retailketens. Dagelijks zijn hier zo’n veertig medewerkers in de weer om onze klanten te ontzorgen”, vertelt Filip. “Wij lleveren onze producten vooral in Vlaanderen en Brussel.” “WIJ KIJKEN PER KLANT NAAR WAT-IE ECHT NODIG HEEFT. WAT IS DE VERVUILING? WAT IS DE CAPACITEIT EN HOE ZIEN ZIJ DE NABIJE TOEKOMST? DAAR KOMT DAN EEN MAATWERKOPLOSSING UIT VOORT” Lees verder op de volgende pagina Filip Seghers (Visbedrijf QuisQuater) en Jaco Wolters (LETS bv) bij de wasunit

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4