FISH&CO NR 2 2024 21 COVERSTORY: IB FOOD-MACHINES BORNCUT: KOPLOPERS IN SNEL EN NAUWKEURIG PORTIONEREN Jaarlijks verwerkt Visscher Seafood op Urk ruim vijf miljoen kilo zalmporties in dertig verschillende portiegroottes voor verschillende retailers in binnen- en buitenland. Om maatwerk te kunnen leveren en garanderen, worden deze porties gemaakt met behulp van een drietal Borncut 225-machines, die door IB Food-Machines zijn geleverd. “We kunnen aan alle wensen van de klant voldoen. In een rustige week verwerken we 80 tot 85 ton, in een actieweek 130 tot 140 ton. Deze mate van flexibiliteit is nodig en wordt met de Borncut ook geboden”, zegt Pieter Korf, hoofd productie bij Visscher Seafood. Pieter Korf (Visscher Seafood) en Frans Jan de Vries (IB Food-Machines) tussen de Borncuts op de productieafdeling bij Visscher Seafood op Urk Lees verder op de volgende pagina a
RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4