Fish&co nr 3 2024 Online

FISH&CO NR 3 2024 5 P. 36 VOORBESCHOUWING SIAL PARIS 2024 “Voedselzekerheid en -beschikbaarheid zijn wereldwijd de grootste uitdagingen. Door alle belangrijke wereldspelers bij elkaar te brengen, wil SIAL Paris 2024 onderdeel worden van de oplossing van dit probleem”, benadrukt Pamela Themonis, international communicatiemanager van SIAL. P. 28 THE SEAWEED COMPANY GAAT OPSCHALEN Invest International gaat de The Seaweed Company (TSC) helpen bij haar internationale ambities met een investering in de ontwikkelfase van het bedrijf. De investering is bedoeld om onderzoek te doen zodat de productietechnologie kan worden geoptimaliseerd voor de productie van Nederlandse biostimulanten. P. 32 REPORTAGE BIJ HITEC FOOD SYSTEMS HiTec Food Systems onderscheidt zich van andere aanbieders van warmtebehandelingstechnieken doordat de machines klantspecifiek ontwikkeld worden. “Onze focus ligt op foodprocessing en meer specifiek op de verwerking van eiwitten en proteïnen; vis, gevogelte, vlees maar ook vegetarisch en vegan.” P. 22 COVERSTORY SCHMERSAL Een nieuwe serie drukknoppen en signaallampen die ergonomie en veiligheid bieden, is volledig ingesteld op hygiëne. Het omvangrijke, normconforme programma hoort bij het uitgebreide portfolio van Schmersal. Het is modulair opgebouwd en kan flexibel aangepast worden aan de eisen in de voedingsmiddelensector. 22 28 36 32

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4