klantspecifieke temperatuursensoren • klimaatkamers • kalibratiebaden handheld apparatuur isolators transmitters • regelaars • precisie meetapparatuur • precisie indicators • dauwpuntmeters • blokbaden infrarood temperatuursensoren • weerstandsmeetbruggen • optische temperatuur meetsystemen bezoek tempcontrol.nl voor ons volledige productportfolio Tel: 015 - 251 18 31 info@tempcontrol.nl tempcontrol.nl In de visverwerkende industrie is temperatuur van essentieel belang. Bij zowel de verwerking als de opslag van vis heeft de temperatuur een directe invloed op de kwaliteit van het product. Daarom is het volgens de HACCP-richtlijnen noodzakelijk om de temperatuur nauwkeurig te meten. Daarnaast kunnen temperatuurverschillen een negatieve impact hebben op het productieproces en de prestaties van de machines. Een goede controle en regulatie van de temperatuur is daarom cruciaal voor een efficiënt en veilig proces. Temperatuur meten conform HACCP Wij bieden een breed assortiment aan kwaliteitsinstrumentatie speciaal voor de voedingsmiddelen en visverwerkende industrie, zoals insteekthermometers, handheld instrumenten, waterdichte precisie temperatuurmeters en dataloggers van het merk Dostmann electronic. Temperatuursinvloeden meten op lange termijn Voor het bepalen van de houdbaarheid van voedingsmiddelen kan gebruik worden gemaakt van een klimaatkamer waarin het voedsel blootgesteld kan worden aan verschillende temperatuur- en vochtigheidscondities. Voedsel kan ook, voor meerdere maanden, aan een stabiele temperatuur en vochtigheid onderworpen worden om de lange termijn houdbaarheid te bepalen. Naast dit assortiment maken we ook temperatuursensoren op maat, desgewenst te leveren met een kalibratie. Neem contact met ons op voor een advies over de juiste temperatuursensor en apparatuur voor uw proces. Temperatuur is ons specialisme Dostmann electronic thermometers en dataloggers Kambič temperatuur- en klimaatkamers
RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4