Meat&co nr1 2022 Online

M e a t & c o n r 1 2 0 2 2 50 B r a n c h e n i e u w s MUELLER B.V., EXPERT IN EFFICIËNTE KOELOPLOSSINGEN EN WARMTEWISSELING, HEEFT AREND HEIJNA AANGESTELD ALS GENERAL MANAGER. HEIJNA WAS VOORHEEN OPERATIONS DIRECTOR EUROPE BIJ ADVANTECH EUROPE. “MUELLER IS EEN ECHT MAAKBEDRIJF WAT JE TERUGZIET BIJ DE MEDEWERKERS DIE VOL PASSIE KWALITEITSPRODUCTEN MAKEN. DEZE PASSIE EN TOEWIJDING ZIJN PRACHTIG OM TE ZIEN, DE MEDEWERKERS ZIJN TROTS OP DE PRODUCTEN”, ALDUS HEIJNA. Arend Heijna heeft als bedrijfskundig ingenieur een lange carrière in het internationale bedrijfsleven achter de rug. Zijn expertise is met name het efficiënt organiseren van ondernemingen, het inzetten van effectieve communicatie en het optimaliseren van processen waarbij de klant centraal staat. Met de komst van Arend Heijna zet Mueller verder in op de klantbeleving en de bijbehorende processen en mogelijkheden in de markten. “Mijn doel is deze toewijding nog verder te verankeren binnen de organisatie maar ook zichtbaarder voor onze dealers en de eindgebruikers te maken. Niets mooier dan een bedrijf dat kwaliteitsproducten maakt, gedreven en betrokken medewerkers heeft en een eindgebruiker die erop kan vertrouwen dat zijn premium product een leven lang meegaat.” Meer informatie: Mueller B.V. Tel. +31 (0)88-683 0000 | nl.paulmueller.com AREND HEIJNA NIEUWE GENERAL MANAGER MUELLER B.V. ▲ Arend Heijna is de nieuwe general manager van Mueller B.V. (foto: Ingrid Sweers) De campagne werd in februari in zes markten gelanceerd: het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, België, Duitsland en Nederland. Deze zal de Europese media de unieke kans geven om de heerlijke smaak en fijne textuur van het Wagyu-rundvlees te ervaren. Het Japanse Wagyu staat wereldwijd bekend als rundvlees van topkwaliteit met sterke intramusculaire vetmarmering dat smelt in de mond, uniek onder runderrassen. Doordat Wagyu-vlees werd gecreëerd via selectief fokken en originele Japanse methoden, heeft het een verleidelijke geur en rijke smaak. De kwaliteit van Wagyu-rundvlees is ook te danken aan de grote aandacht voor voedselveiligheid. GECERTIFICEERD SYSTEEM In Japan is elk Wagyu-rund apart traceerbaar door een gecertificeerd systeem. Informatie over export van gecertificeerd Wagyu-vlees is direct beschikbaar via QR-codes in 15 talen, zodat consumenten een garantie hebben op kwaliteit en veiligheid. Met de QR-code kunnen consumenten toegang krijgen tot een schat aan informatie van de certificeringsorganisatie, zoals de kwaliteitsbeoordeling van het vlees, individuele stamboom, foklocatie, rasnamen en datum van verwerking. Zo krijgen ze een mate van traceerbaarheid en een hoeveelheid informatie die ze nog nooit hebben ervaren op het vlak van de oorsprong van het voedsel dat ze consumeren. Meer informatie via jlec-pr.jp/en/ PROEFSESSIE-CAMPAGNE MOET JAPANS WAGYU- RUNDVLEES OP DE MENU’S EN IN DE WINKELS KRIJGEN DE JAPAN LIVESTOCK PRODUCTS EXPORT PROMOTION COUNCIL (J-LEC) ORGANISEERDE VORIGE MAAND EEN WAGYU-PROEFSESSIE- CAMPAGNE IN HEEL EUROPA. HET DOEL VAN DEZE CAMPAGNE IS OM MENSEN UIT HEEL EUROPA TE LATEN KENNISMAKEN MET DE ONGEËVENAARDE SMAAK VAN HET VEILIGE EN FASCINERENDE JAPANSE WAGYU-RUNDVLEES, DOOR ZE HET ZELF TE LATEN PROEVEN.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4