MEAT&CO NR 1 2023 5 P. 26 Virtual Meat Factory CSB-System heeft de Virtual Meat Factory gelanceerd. “We hebben gemerkt dat ERP niet altijd een grijpbaar begrip is voor CEO’s, directeuren en procesmanagers. De Virtual Meat Factory is een tool waarmee we heel gemakkelijk de voordelen van een goede ERP inzichtelijk en begrijpelijk kunnen maken”, vertelt Erwin Kooke. P. 31 Nieuw partnerschap IB Food-Machines IB Food-Machines heeft dankzij een nieuw partnerschap de Mainali SMARTserie bandzagen naar de Benelux gehaald. Met deze bandzagen kan zowel op dikte als op gewicht gezaagd kan worden. De bandzaag zaagt individuele vleesdelen, vers en bevroren, met en zonder bot, op gewicht of groepsgewijs op dikte. P. 37 De kunst van het ‘panklaar maken’ De kunst van het ‘panklaar maken’ van karkassen, is het realiseren van een consistent hoge opbrengst op alle vleeskuikengewichten alsook goede prestaties op de verwerkingslijn voor ingewanden. De nieuwe Nuova-i carrouselmachine van Marel levert maximale prestaties door datagestuurde intelligentie en vereist dus een minimale menselijke betrokkenheid. P. 40 HAS Food Experience De redactie van uw vakblad bezocht onlangs de HAS Food Experience en liet zich aangenaam verrassen door ruim 100+ concepten en projecten van studenten. “Onze studenten tonen elk jaar aan dat zij de toekomst een stukje mooier kunnen maken, met kansrijke ideeën en foodconcepten die aansluiten bij de wensen, noodzaken en uitdagingen van de toekomst.” 26 31 37 40
RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4