Meat&Co nr2 2019

m e a t & c o n r 2 2 0 1 9 4 I n h o u d P. 38 ‘EXCELLENCE AT EVERY STAGE’ GEA Group gebruikt de komende editie van IFFA om hun, naar eigen zeggen, procesexpertise, technologische leiderschap en klantgerichte diensten voor de vleesindustrie te presenteren aan beursbezoekers. Thema is ‘Excellence at Every Stage’. GEA concentreert zich op vier belangrijke toepassingsgebieden die teruggaan naar het thema van dit jaar: met tempura-coating en homestyle gecoate producten, de kunst van het maken van spek en de productie van worsten. P. 15 SPECIAL IFFA: BEMA AANWEZIG IN FRANKFURT BEMA BV is binnen de Benelux marktleider op het gebied van verpakkingsproducten voor de voedingsindustrie. Het bedrijf biedt het grootste assortiment kunstdarmen en aanverwante producten aan de vleeswaren industrie in de Benelux. “Een groot deel van de worsten en vleeswaren die in de Nederlandse en Belgische supermarkten te vinden zijn, zijn geproduceerd in onze kunstdarmen”, vertelt directeur Lucas Pröpper van BEMA, ook aanwezig op IFFA 2019 in Frankfurt. P. 26 COVERSTORY DJM FOOD PROCESSING DJM Food Processing behoort tot de meer specialistische machinebouwers binnen de Benelux. Niet dat het bedrijf haar hand omdraait voor standaardoplossingen, maar DJM heeft zich de afgelopen veertig jaar ontpopt tot een fabrikant voor allerlei klantspecifieke oplossingen voor (semi-)industriële vleesverwerkers, supermarkten en andere producenten binnen de voedingsmiddelenindustrie. Directeur Jan Kasten: “Wij hebben een jong team engineers die dagelijks werken aan een stevig productprogramma waarmee wij eigenlijk aan elke vraag kunnen voldoen.” 15 26 38

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4