Meat&Co nr2-2022 Online

M e a t & c o n r 2 2 0 2 2 23 I F F A 2 0 2 2 PETER VAN SCHAIK MACHINE IMPORT & EXPORT IS VERTEGENWOORDIGER VAN EEN GROOT AANTAL MERKEN MACHINES VOOR DE VLEESVERWERKENDE INDUSTRIE. ZO OOK VAN HET MERK FMS, DAT TIJDENS IFFA 2022 DE NIEUWE VLEESPERS WKP 600 PRESENTEERT. IDEAAL VOOR HET VULLEN VAN HELE STUKKEN VLEES IN AFZONDERLIJKE DARMEN OF NETTEN. De WKP 600 is geschikt voor het zacht drukken en intrekken van de producten en bruikbaar voor het vullen van vormen van 70 tot 200 millimeter. De vleespers maakt tot acht slagen per minuut en is zowel mobiel als met machinevoeten te bedienen. Vanwege het stabiele en robuuste ontwerp is de WKP 600 eenvoudig en snel schoon te maken. De machine heeft een grootte van 2500 x 1050 x 1800 millimeter. De lengte van het inzetstuk is 600mm en de breedte van de pers met open kamp is 1800mm. De volledig pneumatisch te bedienen WKP 600 is bedoeld voor het vullen van hele stukken vlees in darmen en netten en wordt tijdens IFFA 2022 gepresenteerd op de stand van FMS GmbH Fleischereimaschinen. Meer informatie: Peter van Schaik Machine Import & Export Tel. +31 (0)543-466 833 info@petervanschaik.nl www.petervanschaik.nl Stand IFFA 2022: Hal 12.0, stand D10 FMS INTRODUCEERT NIEUWE VLEESPERS WKP 600 DE DUITSE INGREDIËNTENSPECIALIST LORYMA GRIJPT DE VAKBEURS IFFA 2022 AAN OM HAAR UITGEBREIDE PORTFOLIO OP HET GEBIED VAN TARWE-BASED OPLOSSINGEN ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN VAN EEN INTERNATIONAAL PUBLIEK. DIT PORTFOLIO BIEDT NAAR EIGEN ZEGGEN ALTERNATIEVEN VOOR VLEESPRODUCTEN, MAAR KAN OOK WORDEN GEBRUIKT VOOR DE PRODUCTIE VAN PLANTAARDIGE ALTERNATIEVEN EN HYBRIDE TOEPASSINGEN. IFFA heeft ervoor gekozen om (vanaf) deze beurseditie ook vleesalternatieven alle ruimte te geven om hun innovatiekracht te presenteren aan de tienduizenden bezoekers. Loryma presenteert oplossingen die zijn gebaseerd op functionele tarwe-ingrediënten, zoals de innovatieve textuur uit de Lory ® Tex-reeks die ingezet wordt voor hybride en plantaardige alternatieven alsook het gehydroliseerde tarwe-proteïne (Lory ® H11 en H12) voor voedingsoptimalisatie. Nieuwe is de Lory ® Crumb, die gebruikt kan worden voor het paneren van producten. “In onze tarwe-ingrediënten combineren we de vragen vanuit consumenten naar een optimale textuur, uiterlijke en smaak van een product, dat industrieel geproduceerd kan worden”, vertelt Norbert Klein, hoofd productontwikkeling van Loryma. “Met onze concepten kunnen wij een waardevolle bijdrage leveren aan inspirerende nieuwe producten.” Loryma is onderdeel de Crespel & Deiters Group, dat ook actief is in Nederland. Meer informatie: www.loryma.de/en/ | Stand IFFA 2022: Hal 12.1, stand C64 LORYMA PRESENTEERT TARWE-BASED OPLOSSINGEN ALS PROTEÏNERIJK VLEESALTERNATIEF

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4