MEAT&CO NR 2 2023 23 “Duurzaamheid en zorgvuldig omgaan met hulpbronnen zijn belangrijke factoren voor Handtmann. Dit bereiken wij bijvoorbeeld met onze modulaire, energie-efficiënte en uiterst duurzame machineoplossingen die een duurzame en milieuvriendelijke voedselproductie mogelijk maakt. Tegelijkertijd vertrouwen wij op visionaire technologieën die de veranderingen op de markt en de uitdagingen waarmee onze klanten te maken krijgen, succesvol ondersteunen.” Toekomst van Handtmann Handtmann heeft een indrukwekkende machinefabriek van 30.000 m2, waar de meest essentiële onderdelen worden geproduceerd, en het bedrijf investeert dit jaar ongeveer 14 miljoen euro in de bouw van een nieuwe assemblagehal. De nieuwe montagehal met een extra vloeroppervlak van 7.280 m2 stelt Handtmann in staat de productie en vooral de assemblage te heroriënteren en schaalbaar te maken. De voltooiing van de nieuwe montagehal wordt eind 2023 verwacht. “Onze klanten maken veelvuldig gebruik van het uitgebreide Technologie Centrum (Forum) waar we volledige FAT-testen (Factory Acceptance Testing) af kunnen nemen. We kunnen een complete lijn neerzetten in het Forum. Verder hebben we diverse scholingsruimten waar we technische trainingen geven aan partners, klanten en nieuwe medewerkers.” Marrink benadrukt tot slot: “Alle ontwikkelingen zijn gericht op de behoeften van onze klanten. Handtmann investeert in klantrelaties, of het nu gaat om het produceren van producten, of om kennisdeling, Handtmann is een partner die meerwaarde genereert.” Albert Handtmann Maschinenfabrik GmbH & Co. KG Hubertus-Liebrecht-Str. 10-12, 88400 Biberach an der Riß, Duitsland Tel.: +49 7351 3420 | mark.marrink@handtmann.de | www.handtmann.de Stand interpack 2023: 5/C38 Handtmann Benelux Sinds februari 2023 dragen Verbufa en Moulin-Debaillie (de agent voor Verbufa in België en Luxemburg) de naam Handtmann Benelux. Het is de volgende stap in de integratie van beide bedrijven in de Handtmann Group. “Met de naamswijziging kunnen we onze positie in de Benelux verder versterken en zullen we nog beter in staat zijn om totaaloplossingen aan te bieden aan onze klanten”, vertelde algemeen directeur Marc Fortuin al tegenover onze redactie in de vorige uitgave van vaktijdschrift Meat & Co. Mark Marrink in de Handtmann Maschinenfabrik in Biberach. (Fotograaf: Stefan Malcher -PVM Productions)
RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4