Meat&co nr2 2023 Online

MEAT&CO NR 2 2023 42 BRANCHENIEUWS De Margia Graniet-vloer is zeer geschikt voor de voedselverwerkende industrie, waar bedrijfsprocessen met extreme omstandigheden op het gebied van vloerbelasting plaatsvinden. Een juiste bedrijfsvloer die voldoet aan alle kwaliteitseisen is één van de belangrijkste elementen binnen een verwerkingsbedrijf in de vleesindustrie. “Inmiddels is het 43 jaar later en ligt de Margia Graniet-vloer er ondanks alle werkzaamheden nog steeds goed bij. Een reden voor Vleesgroothandel van der Pijl om Ruys Vloeren ook nu weer voor een vloeroplossing te betrekken bij de bedrijfsplannen. Een compliment waar wij trots op zijn”, laat Hendrik Ruys weten. Meer informatie: Ruys Vloeren Tel. +31 (0)55-533 53 63 | info@ruysvloeren.nl | www.ruysvloeren.nl Al decennialang adviseert en realiseert Ruys Vloeren industrievloeren op duurzaam niveau. In 1980 is er door Ruys Vloeren bij de voorganger van huidig pandgebruiker Vleesgroothandel van der Pijl in Rotterdam een Margia Graniet-vloer gelegd. 43 jaar later is deze sterke industrievloer nog steeds dagelijks intensief in gebruik maar ligt de vloer er weer als nieuw bij. “De juiste vloer op de juiste plek”, aldus Hendrik Ruys. MARGIA GRANIET: EEN VLOER NET ZO OUD ALS HET BEDRIJFSPAND De industrievloer van Ruys Vloeren bij Vleesgroothandel van der Pijl in Rotterdam BELT GRILL ZORGT VOOR MINDER VET EN NATUURLIJKE SMAAK De Belt Grill van HiTec Food Systems B.V. is gemaakt om verschillende vlees-, vis- en vegetarische producten continu tussen twee banden te kunnen grillen. Dit maakt het een ideale machine om mee te garen. De HiTec Belt Grill schroeit producten uitsluitend in hun eigen vet. Het voordeel van bakken op de Belt Grill is dat er geen extra (ongezonde) vetten hoeven worden toegevoegd om bijvoorbeeld burgers, bacon, kipfilet, boneless products, vegetarische producten, maar ook pancakes te kunnen bakken. Hierdoor bevat de producten minder calorieën en wordt de inname van vet verminderd. Voedingsstoffen en de smaak blijven bovendien behouden. De buitenkant wordt namelijk dichtgeschroeid, waardoor vocht en voedingsstoffen worden ingesloten. Hierdoor worden belangrijke vitamines en mineralen, zoals vitamine B11 (foliumzuur), vitamine B12 (cobalamine), jodium en selenium beter behouden. Zelfs sterk gemarineerde of plakkerige geglazuurde producten kunnen perfect worden verwerkt, dankzij de anti-aanbakeigenschappen van de band. Passende oplossing HiTec biedt op basis van het standaardontwerp machines van verschillende afmetingen, verschillende extra opties en aanbouwapparatuur. Door de flexibele combinatiemogelijkheden kan het bedrijf uit Zwolle voor een passende oplossing zorgen. Als een optimale oplossing niet haalbaar is, dan ontwikkelt HiTec deze samen met de klant. Meer informatie: HiTec Food Systems Tel: +31(0)852 737 438 | info@hitecbv.nl www.hitecbv.nl

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4