Meat&Co nr 1 2023

MEAT&CO NR 1 2024 5 38 44 56 P. 50 CASESTUDY: IB FOOD-MACHINES BIJ EKRO Het BladeStop-systeem garandeert veilig werken en wordt toegepast op de zagen van de merken Kolbe en Thompson, die door IB Food-Machines worden gedistribueerd. Zo ook op de negen nieuwe zagen die onlangs in gebruik zijn genomen in de productielocatie bij Ekro/Van Drie Group in Apeldoorn P. 44 HEAT AND CONTROL OP ANUGA FOODTEC De krachtige ovens van Heat and Control helpen vleesverwerkers deze producten te maken met een ongeëvenaarde consistentie, efficiëntie, capaciteit, veelzijdigheid en precisiecontrole. Het Australische bedrijf presenteert op Anuga FoodTec een selectie hoogwaardige ovens voor diverse vleesproducten. P. 56 REPORTAGE: MK-GILZE Revisie gaat bij MK-Gilze hand-in-hand met de ontwikkeling van eigen verpakkingsmachines. “Bij ons is het nooit het één of het ander. Wij zijn gespecialiseerd in horizontaal verpakken. Of we een gereviseerde of een nieuwe machine adviseren, is afhankelijk van de eisen van de klant”, zegt eigenaar Bart Kennes. P. 38 REPORTAGE: ULMA PACKAGING ULMA Packaging Nederland organiseerde vorige maand een tweetal demodagen op het hoofdkantoor in Vianen. Samen met partner SEE presenteerde het bedrijf een aantal verpakkingsoplossingen voor vlees en kaas. De redactie van vaktijdschrift Meat&Co was erbij 50

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4