MEAT&CO NR 2 2025 21 SPECIAL: IFFA 2025 ONTMOET RBK GROUP: AL MEER DAN 45 JAAR EEN BETROUWBARE PARTNER VOOR FOODBEDRIJVEN DIE REALTIME CONTROLE OVER HUN PRODUCTIE WILLEN lees verder op de volgende pagina ▶ Tijdens IFFA 2025 in Frankfurt laat RBK Group zien hoe foodbedrijven realtime grip krijgen op hun productie en tegelijkertijd hun operationele kosten flink kunnen reduceren. Het bedrijf uit het Overijsselse Deventer presenteert er oplossingen voor zowel digitale productiesturing als duurzaam gebouwontwerp – gericht op de dagelijkse praktijk van slachterijen en andere vleesverwerkers. Vaktijdschrift Meat&Co sprak met Peter Harmens en Theo Vliek van RBK Group over de oplossingen die het bedrijf uit Deventer wereldwijd aandraagt. “Met meer dan 45 jaar aan kennis van de foodindustrie en ervaring op de productievloer begrijpen wij precies wat vleesverwerkers en andere foodbedrijven nodig hebben.” Peter Harmens en Theo Vliek van RBK Group ▲
RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4