Meat&Co-nr3-2020 online

m e a t & c o n r 3 2 0 2 0 8 B r a n c h e n i e u w s Hoewel de Nederlandse overheid nog géén verdere beperkende maatregelen heeft opgelegd met betrekking tot het organiseren van beurzen na 1 juni, kiest Easyfairs er al wel voor Empack opnieuw te verplaatsen naar een later moment dit jaar. “We zijn opnieuw in beraad gegaan met stakeholders en kwamen tot de conclusie dat de onvoorspelbaarheid en onvermijdelijkheid van dit virus voorlopig nog te groot is. De veiligheid en het welzijn van onze exposanten, partners, bezoekers en eigen medewerkers staat voorop. Daarnaast hebben exposanten recht op een gedegen beursvoorbereiding, welke door de huidige maatregelen in het gedrang komt”, aldus Irma de Hoon, Group Event Director van Easyfairs. ANDERE HALLEN De nieuwe editie van Empack vindt plaats op 15, 16 en 17 september 2020 in de oorspronkelijk locatie Jaarbeurs Utrecht. Door de verplaatsing is Empack genoodzaakt gebruik te maken van andere hallen, namelijk hal 7, 8 en 9. “We zijn ons bewust van de impact voor deelnemende en betrokken partijen met alle voorbereidingen. We zullen er alles aan doen om de verplaatsing zo soepel mogelijk te laten verlopen en kijken met veel enthousiasme uit naar de editie in september”, aldus de Hoon. Meer informatie via www.empack.nl DRIEMAAL SCHEEPSRECHT… VERPAKKINGSBEURS EMPACK NU OP 15, 16 EN 17 SEPTEMBER 2020 DE KOMENDE EDITIE VAN VERPAKKINGSBEURS EMPACK WORDT VANWEGE HET CORONAVIRUS VERPLAATST NAAR 15, 16 EN 17 SEPTEMBER 2020 IN JAARBEURS UTRECHT. EEN EERDERE VERPLAATSING, NAAR 23, 24 EN 25 JUNI, IS HIERMEE AANGEPAST. CURSUS LEVENSMIDDELENMICROBIOLOGIE Micro-organismen: weldoeners en tegelijkertijd boosdoeners. Micro-organismen zijn nuttig bij de productie en houdbaarheid van voedsel, maar zorgen ook voor bederf. Kennis over micro-organismen is een waardevol hulpmiddel bij het verantwoord omgaan met voedingsmiddelen. In deze cursus leer je er alles over. De cursus start op 1 september 2020 en bestaat uit acht cursusavonden, waarvan zes cursusavonden een combinatie van theorie en practicum. CURSUS VLEESTECHNOLOGIE Gezond, nieuw en duurzaam, dat is wat de hedendaagse consument wil. Maar wie wil innoveren, moet wél inzicht hebben in zowel de markt als product- en procesmatige aspecten van vlees. In de cursus Vleestechnologie komen tevens onderwerpen als vleesvervangers en alternatieve eiwitbronnen aan bod. Dit is een cursus vleesverwerking in de breedste zin van het woord. De cursus start op 1 september 2020 bestaat uit 16 cursusavonden en twee practica. Meer informatie via: HAS Hogeschool Tel. +31 (0)88-890 36 00 A.Keijsper@has.nl www.has.nl CURSUS VLEESTECHNOLOGIE EN LEVENSMIDDELENMICROBIOLOGIE VAN START OP HAS HOGESCHOOL DE HAS HOGESCHOOL IN DEN BOSCH START OP 1 SEPTEMBER 2020 MET EEN NIEUWE CURSUS VLEESTECHNOLOGIE EN EEN CURSUS LEVENSMIDDELENMICROBIOLOGIE.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4