Meat&Co nr3-2022 Online

M e a t & c o n r 3 2 0 2 2 29 M a c h i n e s e n p r o d u c t i e l i j n e n Het thema op de beursstand: ‘Voedselverwerking transformeren door connectiviteit’, werd door Marel, MAJA en Treif benadrukt in de vele manieren waarop ze voedselverwerking verbinden met unieke partnerschappen, service van wereldklasse en geautomatiseerde, modulaire en digitale oplossingen. “De trends en problemen die we met onze klanten hebben besproken, waren onder meer het verlichten van de stress van arbeidsschaarste, het vergroten van de duurzaamheid en het in realtime beter beheersen van hun productie. Enkele van onze meest vooruitstrevende oplossingen waren beschikbaar om klanten te laten zien hoe we deze kritieke factoren aanpakken”, aldus Wilson. OP GROTE SCHAAL TERUGKEREN Hij vervolgt: “Bezoekers van onze stand hebben onze oplossingen persoonlijk en online ervaren. Marel-medewerkers van ons kantoor in Oberlahr streamden live demonstraties van onze single-skill-apparatuur, terwijl ze in het Progress Point Copenhagen- democentrum live geïntegreerde lijnen streamden voor back-to- back-bezichtigingen. Onze asten genoten van het voortreffelijke eten van chef Jacques Roosenbrand in grote restaurantzithoeken op twee verdiepingen en twee chef’s tables.” “Bezoekers toonden grote interesse inonze primaire verwerkingsrobots, uitbeen- en portioneersystemen en datagestuurde oplossingen als antwoord op de problemen waarmee ze vandaag de dag worden geconfronteerd”, legt Wilson uit. “We zijn verheugd dat we onze grote terugkeer naar beurzen en vakevenementen met IFFA hebben gehad en kijken uit naar nog veel, veel meer.” Meer informatie: Marel Tel. +31 (0)485-586 111 | info.poultry@marel.com | marel.com MAREL EN DE ZUSTERMERKEN MAJA EN TREIF MAAKTEEN TIJDENS DE RECENTE IFFA INDRUK MET EEN GROOTS OPGEZETTE STAND. MEER DAN VEERTIG GEAUTOMATISEERDE, DIGITALE EN ROBOTISCHE VLEESVERWERKINGSOPLOSSINGENALSOOKSINGLE-SKILL-APPARATUURWAREN TE ZIEN OP DE 1.540 M² GROTE STAND OP DE INTERNATIONALE VAKBEURS IN FRANKFURT. “WE ZIJN ZO BLIJ DAT WE SAMEN KONDEN KOMEN EN ONZE KLANTEN WEER PERSOONLIJK KONDEN ONTMOETEN OM TE BESPREKEN HOE WE SAMEN DE VLEESVERWERKING KUNNEN TRANSFORMEREN”, ALDUS MANAGING DIRECTOR DAVID WILSON VAN MAREL MEAT. Marel maakt indruk TIJDENS IFFA MET MEER DAN VEERTIG GEAUTOMATISEERDE VERWERKINGSOPLOSSINGEN Meer dan veertig geautomatiseerde, digitale en robotische vleesverwerkingsoplossingen waren te zien op de immense beursstand van Marel tijdens IFFA 2022

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4