Meat&Co nr4-2021 Online

15 m e a t & c o n r 4 2 0 2 1 ‘WIJ KUNNEN MET SLIMME OPLOSSINGEN VEEL SIMPELE WERKZAAMHEDEN UIT HANDEN VAN OPERATORS NEMEN’ JANSEN TECHNIEK HEEFT GEDURENDE DE AFGELOPEN 25 JAAR EEN GOEDE REPUTATIE OPGEBOUWD OP HET GEBIED VAN HANDLING-, AUTOMATISERINGS- EN END-OF- LINE-OPLOSSINGEN VOOR DE VLEES- EN EIWITVERWERKENDE INDUSTRIE. OOK SUPERMARKTKETEN HOOGVLIET HEEFT ONLANGS GEBRUIK GEMAAKT VAN DE EXPERTISE VAN JANSEN TECHNIEK VOOR EEN PORTIONEERMACHINE DIE IS NEERGEZET IN DE NIEUWE SLAGERIJ IN HET DISTRIBUTIECENTRUM LANGS DE A12 BIJ BLEISWIJK. “WIJ HEBBEN BIJ HOOGVLIET DE MARELEC PORTIO 3-400 NEERGEZET. DEZE BESCHIKT OVER DRIE CAMERA’S EN IS UITGEVOERD MET EEN EXTRA BREDE BAND, ZODAT HET GROOTSTE STUK VLEES OP DE BAND ZOU PASSEN. HET VLEES WORDT EERST GEWOGEN, WAARNA ER EEN 3D-SCAN VAN HET PRODUCT WORDT GEMAAKT. AAN DE HAND VAN HET GEWICHT EN DE VORM, BEREKENT DE PORTIO DE MEEST OPTIMALE SNIJD-INTERVALLEN”, VERTELT SALES MANAGER MICHEL BAIST VAN JANSEN TECHNIEK. Special: MACHINES EN PRODUCTIELIJNEN Verder lezen op de volgende bladzijde

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4