Meat&Co nr5 online editie

m e a t & c o n r 5 2 0 1 9 21 S l i c i n g e n s n i j d e n De slicer S6 behaalt garandeeert een hoge kwaliteit, precisie en efficiëntie. Dat komt mede door een vier-spoors onafhankelijke interleaver. De producten worden volledig individueel naar de snijkant geleid, zodat ook onvolledige porties kunnen worden voltooid, geinterleaved en getransporteerd. Door de optimale begeleiding van rauwe producten wanneer ze naar het snijblad worden geleid, worden de hoogste segmentkwaliteit en precisie gerealiseerd, ook bij extreem veeleisende Premium-producten. De speciale cirkelmessen, die het hart van de Slicer S6 vormen, worden volledig ontwikkeld en geproduceerd door Weber en wereldwijd verkocht onder de merknaam ‘Durablade’. Voordeel hiervan is dat zowel demessen als de slicers uit één fabriek afkomstig zijn en daarom perfect op elkaar zijn afgestemd. ‘Durablade’ staat voor hygiëne, precisie, snijkwaliteit, duurzaamheid en levensduur. Zelfs bij veeleisende toepassingen bereiken de messen een hoog en indrukwekkend resultaat. Neem bijvoorbeeld de verwerking van w gekookte ham. Gangbare problemen zijn ingeklapte, gevouwen of gescheurde slices. Door het gebruik van het juiste mes zijn deze problemen niet langer meer een issue. Door de keuze van het juiste mes wordt bespaard op de inzet van tijd en personeel om de porties te bewerken voordat ze verpakt kunnen worden. Dit bespaart eveneens koelingsenergie en dus kosten. HOGERE STABILITEIT, PRECIEZER SNIJDEN Weber heeft een geheel nieuw systeem van messen ontwikkeld voor de Slicer S6 alsook voor diepgevroren en dus extreem harde producten. Het ‘Durablade Performance’-mes is lichter qua gewicht en biedt dankzij een op maat gemaakte meskop een hogere stabiliteit dan ooit tevoren. Dit garandeert een nog preciezere snijtechnologie voor perfect uitgelijnde porties en uitstekende snijresultaten. WEBER BIEDT TOTAALOPLOSSINGEN Het afgelopen jaar heeft Weber zich nadrukkelijker geprofileerd als aanbieder van totaaloplossingen. Fabrikanten uit de vlees- en voedingsmiddelenindustrie kunnen ook bij de Duitse machinebouwer terecht voor automatisering, verpakkingen en end-of-line apparatuur, waarbij de slicers geïntegreerd kunnen worden in een complete lijn voor de productie en het verpakken van vlees, vleeswaren, maar ook kazen en sandwiches. “De grenzen tussen afzonderlijke componenten verdwijnen, dus een hele slicerlijn transformeert tot een volledige eenheid. Dergelijke systeemoplossingen worden altijd specifiek afgestemd op elke klant en zijn individuele behoeften”, laat een woordvoerder van Weber weten. Meer informatie: Weber Benelux, tel. +31 (0)10-2640100 , www.weberweb.com OF HET NU GAAT OM EEN INSTAPMODEL OF EEN HIGH- PERFORMANCE SYSTEEM IN EEN INDUSTRIËLE OMGEVING: HET PORFOLIO AAN SLICERS EN SNIJMACHINES VAN WEBER MACHINENBAU BIEDT VOOR ALLE TOEPASSINGEN EEN OPLOSSING. DE DUITSE MACHINEFABRIKANT, DIE OOK ZEER ACTIEF IS BINNEN DE BENELUX, BIEDT ONDER MEER DE WEBER SLICER S6, EEN HIGH-PERFORMANCE MACHINE VOOR HET EFFECTIEF EN ZEER ACCURAAT SNIJDEN VAN VERSCHILLENDE PORTIES VLEES EN VLEESWAREN. DE SLICER S6 GARANDEERT MAXIMALE PRESTATIES, MET EEN HOOGST MOGELIJKE PRODUCTOPBRENGST TEGEN EEN HOGE KWALITEIT. SLICER S6: HIGH-PERFORMANCE, EFFECTIEF EN ZEER ACCURAAT ▲ Weber integreert slicers desgewenst in een complete lijn voor de productie en het verpakken van vlees, vleeswaren, maar ook kazen en sandwiches. Weber Slicer S6

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4