Meat&Co nr5-2020 Online

m e a t & c o n r 5 2 0 2 0 27 Uitrustingskenmerken zoals de viervoudige transportband- onafhankelijke interleaver dragen hiertoe bij. In combinatie met transportband gerelateerde aandrijvingen van de productgeleiding worden producten volledig individueel naar de afschuifbalk geleid, zodat onvolledige porties naar behoefte kunnen worden aangevuld, ingeschoten en getransporteerd. Door een optimale geleiding van rauwe vleesproducten wanneer ze naar het mes worden geleid, worden de hoogste snijkwaliteit en precisie gerealiseerd. Ook bij extreem veeleisende premiumproducten. ZELF ONTWIKKELEN EN VERVAARDIGEN De complexe, ronde messen alsook het spreekwoordelijke ‘hart’ van de snijmachines worden ‘in-house’ ontwikkeld en vervaardigd bij Weber en wereldwijd op de markt gebracht onder het merk Durablade. Een duidelijk voordeel voor klanten: de knowhow van messen en snijmachines komt uit één bron en is dus perfect op elkaar afgestemd. De Durablades staan voor hygiëne, precisie, kwaliteit van de plakken en plakjes, duurzaamheid en levensduur. Bovendien behalen deze messen indrukwekkende resultaten, zelfs bij veeleisende toepassingen. Bij het verwerken van bijvoorbeeld Franse gekookte ham vormen bekende kwaliteitsproblemen (zoals ingeklemde, gevouwen en/of gescheurde plakjes) niet langer meer een probleem vanwege het gebruik van de juiste Durablade. Dit vermindert niet alleen de hoeveelheid tijd en personeel die nodig zijn om porties in de laadruimte vóór het verpakken te herwerken, maar het biedt ook potentiële besparingen op het gebied van koelenergie en dus kosten. NIEUWE MESSENSYSTEEM Weber heeft een geheel nieuw messensysteem ontwikkeld voor zowel de S6 als voor diepgevroren en extreem harde producten. Bij een aanzienlijk lager gewicht biedt het ‘Durablade Performance’-mes dankzij een op maat gemaakte meskop een hogere stabiliteit dan ooit tevoren en garandeert een nog preciezere snijtechnologie: voor perfect uitgelijnde porties en uitstekende snijresultaten bij een maximaal gebruik van de volledige breedte van de snijhals. Meer informatie: Weber Benelux Tel. +31 (0)10-264 0100 www.weberweb.com “GEEN ENKELE ANDERE SNIJMACHINE BEHAALT BETERE RESULTATEN IN TERMEN VAN KWALITEIT, PRECISIE EN EFFICIËNTIE. MET DEZE UNIEKE PRESTATIE STAAT DE SLICER S6 VOOR ‘SLICING EXCELLENCE’ EN VERTEGENWOORDIGT HIJ DE TOPKLASSE VAN SLICING” Het slicer-portfolio van Weber Maschinenbau is net zo divers als de eisen en toepassingen van de klanten en bevat daarom voor iedereen de juiste oplossing. Zo vormt de Slicer 305 van Weber een ideaal instapmodel voor vleesverwerkers.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4