Meat&Co nr5 2022 Online

MEAT&CO NR 5 2022 5 P. 30 DEMOWEEK SARCO PACKAGING Sarco Packaging opende begin oktober de deuren op het hoofdkantoor in Gameren om producenten in de voedingsindustrie kennis te laten maken met de verschillende merken machines en de voordelen die verdere automatisering van het verpakkingsproces met zich meebrengen. “Als je je verpakkingsproces kunt automatiseren, scheelt dat tijd én geld.” P. 41 ROUND TABLE BELGIAN MEAT OFFICE De Europese (vak)pers kwam op uitnodiging van de Belgian Meat Office onlangs samen in Gent voor de jaarlijkse Round Table. Onder de noemer: zit er nog muziek in de vleesverwerkende industrie? “De toon van de muziek bepaalt de populariteit van de sector. Daarom is het belangrijk om het juiste verhaal te blijven vertellen. Opnieuw en opnieuw”, stelt managing director Michael Gore van FEBEV. P. 33 SUBCOVER SCHMERSAL Beveiliging van de meest uiteenlopende gevaarlijke zones in de productiehal vergt de nodige expertise. Schmersal biedt optoelektronische veiligheidssystemen van verschillende series en varianten. Ook produceert Schmersal toepassingsspecifieke series, zoals de IP69 beschermingsklasseuitvoering. P. 46 NEDERLAND VLEESLAND Zes brancheorganisaties werken voortaan nauw samen binnen Nederland Vleesland. Doel van dit online platform is feiten en cijfers over de vleesketen en vleesconsumptie te delen. Ook willen de initiatiefnemers de beeldvorming waar nodig bijstellen en misvattingen zo mogelijk wegnemen alsook de dialoog aangaan. 33 30 46 41

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4