Meatco nr6 2019 Online

m e a t & c o n r 6 2 0 1 9 35 COMMUNICATIE Communicatie en persoonlijke sociale eigenschappen zijn de basis, want monteurs op locatie vormen toch het visitekaartje van het bedrijf. Professioneel en proactief communiceren en hiernaar handelen. Natuurlijk alles op een nette manier en met respect. “Om alles goed te kunnen overbrengen aan een internationaal team, is een uitdaging. Het vergt de nodige kennis op het gebied van vreemde talen en andere culturen. Je bent de schakel tussen het managementteam en het monteursteam ter plaatse”, vervolgt Peter, die aangeeft dat voor monteurs sociale vaardigheden net zo belangrijk zijn als leidinggevende capaciteiten. “Om de onderlinge samenwerking te bevorderen, aten we na de arbeid samen traditioneel bereide gerechten uit het Midden-Oosten. Je werkt in een totaal andere omgeving. Uiteraard was ook de samenwerking met het team van Marel van groot belang. De verpakkingstransporten moesten immers vloeiend aansluiten op hun slachtlijnen.” Hij vult aan: “Daarom moet je bij elk project zorgen voor een goede verslaglegging van de voortgang van een project. En zorgen dat de vastgelegde afspraken worden nagekomen. Het trainen van productiemedewerkers en het technische team is daarom erg belangrijk.” Peter lacht. “Het geeft een kick als zo’n groot project draait zoals je het voor ogen had. Marvu garandeert een hoge service op een internationaal niveau.” KWALITEITEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN Marvu levert turnkeyprojecten dus verzorgt het bedrijf het gehele traject; van advies, ontwerp, productie, assemblage, in bedrijfstelling, tot service en revisie. Voor de klant werkt dit prettig omdat ze zorgeloos één punt van verantwoording hebben. “Wij zijn pas tevreden als het draait en blijft draaien. We benaderen elk project vanuit het uitgangspunt van de klant en voegen daar onze technische, logistieke ervaring aan toe”, verduidelijkt Peter. Hij voegt tot slot als advies toe ‘dat het hebben van medewerkers in vaste dienst, die alle technische aspecten van het machinepark kennen en herkennen, van groot belang is’. “Zorg er ook voor dat een preventief en periodiek onderhoudsplan aanwezig is, zodat onvoorziene gebreke binnen het productieproces tijdig worden ontdekt en verholpen.” Meer informatie: Marvu foodprocessing equipment, Tel. +31 (0)413 478 828 | www.marvu.nl Roel van de Ven (Project Manager Marvu) en het projectteam van Marel Poultry ▲ Installatieteam Marel Poultry – Peter van Zutphen van Marvu – Sander van de Berg van SAMA

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4