Meat&co nr6-2021 Online

m e a t & c o n r 6 2 0 2 1 20 M a c h i n e b o u w MEER GEROOKTE PRODUCTEN IN MINDER TIJD MET BEHOUD VAN authentieke smaakbeleving GEROOKTE VOEDSELPRODUCTEN CREËREN MET DE HEERLIJKSTE GEUREN EN SMAKEN TEGEN MINIMALE KOSTEN EN INSPANNING. SINDS KORT IS HET MOGELIJK, DANKZIJ EEN BAANBREKENDE INNOVATIE VAN GEA, TOONAANGEVEND TECHNOLOGIELEVERANCIER VOOR DE VOEDSELVERWERKENDE INDUSTRIE. DE SUPERHEATSMOKE- EN DE HOTSMOKE-TECHNOLOGIE VAN GEA VORMEN EEN WERELDPRIMEUR WAARMEE VOEDSELVERWERKERS KOSTENEFFECTIEF KUNNEN INNOVEREN MET SMAAK, GEUR EN KLEUR. “DANKZIJ DEZE TECHNOLOGIE KUNNEN VERWERKERS TEGEN LAGERE KOSTEN PRODUCTEN MAKEN WAAR CONSUMENTEN BLIJ VAN WORDEN”, ZEGT VOEDINGSTECHNOLOOG BEN KOP VAN GEA. ▲ Doordat de CookStar over twee ovenruimten beschikt, kan er worden gewerkt met verschillende temperaturen, vochtgehalten en rooksmaken, waardoor allerlei variatiemogelijkheden ontstaan

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4