Meat&Co nr6-2022 Online

MEAT&CO NR 6 2022 21 COVERSTORY JASCA FOOD TECHNOLOGY ‘HET WAS 25 JAAR LANG PIONIEREN, MAAR DE BASIS IS MEER DAN SOLIDE’ JASCA FOOD TECHNOLOGY VERSTAAT ALWEER 25 JAAR DE KUNST VAN HET VERNEVELEN. TOEN PAUL GRIMBERG ‘VERNEVELING’ INTRODUCEERDE IN DE BAKKERIJ- EN VLEESSECTOR VIEL HOON DE EIGENAAR VAN JASCA TEN DEEL. INMIDDELS IS VERNEVELEN EEN BEPROEFD CONCEPT OM INDROOGVERLIES TE VOORKOMEN OF PRODUCTIERUIMTES TE DESINFECTEREN. “VERNIEUWING IN DE VOEDINGSSECTOR LIGT ALTIJD HEEL ERG MOEILIJK. ZEKER ALS JE RICHTING DURFT TE GEVEN AAN ZAKEN DIE IN DE TOEKOMST LIGGEN. EIND JAREN NEGENTIG WAS VERNEVELING EEN TABOE EN MARKTDOORBREKEND, NU ALOM GEACCEPTEERD”, VERTELT GRIMBERG. Artikel gaat verder op de volgende pagina ►

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4