Meat&Co nr6-2022 Online

MEAT&CO NR 6 2022 35 MACHINES, PRODUCTIELIJNEN EN AUTOMATISERING SEMI-INDUSTRIEEL PRODUCEREN, ZONDER IN TE BOETEN OP SMAAK EN RECEPTUUR IN EEN RELATIEF KORTE TIJD HEEFT SPARCKITCHEN EEN BELANGRIJKE PLEK VEROVERD IN DE HOLLANDSE KWALITEITSHORECA. DE VEGAN EN PLANTAARDIGE VLEESALTERNATIEVEN DIE DE AMSTERDAMSE ONDERNEMING ALS PRIVATE LABEL MAAKT, VINDEN HUNWEG INMIDDELS NAAR HONDERDEN RESTAURANTS PLUS EEN HONDERDTAL SLAGERIJEN. HET SUCCES EN DE GROEIVRAAG HEBBEN ERVOOR GEZORGD DAT DE PRODUCTIE GEAUTOMATISEERD KON WORDEN. “VOOR HET AUTOMATISERINGSVRAAGSTUK ZIJN WE EEN SAMENWERKING AANGEGAAN MET VERBUFA EN HANDTMANN. ZIJ HEBBEN ERVOOR GEZORGD DAT WE ONZE PRODUCTEN NU SEMI-INDUSTRIEEL KUNNEN MAKEN ZONDER IN TE BOETEN OP SMAAK EN RECEPTUUR”, BENADRUKT SPARCKITCHEN-OPRICHTER PABLO BUWALDA.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4