Previous Page  10 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 10 / 44 Next Page
Page Background VAKBEURS De nationale inspiratiedagen voor het ambachtelijke bakkersvak www.easyFairs.com/bakkersvak-nl Autotron, Rosmalen • 8 & 9 maart 2015 Vakbeurs Bakkersvak @BAKKERSVAKNL #bakkersvak Bezoek ons op: Hal 10.1 Stand nr. B-010 Passie voor kwaliteit Wereldwijd wordt de Rheon V4 Twin Divider gebruikt door vele bedrijven met een pas- sie voor het produceren van hoogwaardig kwaliteitsbrood. Deze zeer deegvriendelijke, gepatenteerde deegbehandeling is geschikt voor zowel de industrie als voor de am- bachtelijke bakkers. Een uniek kenmerk op het gebied van deze deegtechnologie is het feit dat een complete lijn begint met een lengte van vijf meter. Op zo’n universele Rhe- on-lijn maken dagelijks honderden Europese- en wereldbakkers een zeer breed scala aan brood, van traditionele oerbroden en baguettes tot aan klantgerichte specials. Productie van hoog kwaliteitsbrood Het V4-systeem vormt de deegplak continu zonder gebruik van schroef of zuiger. Door geen druk uit te oefenen op het deeg, treden er geen beschadi- gingen op. Degen die verwerkt worden op de Rheon kenmerken zich door een hoog vochtpercentage en een lange kuiprijs. Ook traditionele degen en degen met een vulling kunnen uitstekend op de Twin Divider worden verwerkt. Hoge nauwkeurigheid De Twin Divider heeft een gravimetrisch weegsysteem. Dit wil zeggen dat de deeg- stukken op gewicht d.m.v. een guillotine worden afgehakt. Dit garandeerd een hoge gewichtsnauwkeurigheid, zelfs bij gerezen degen. Kortlever biedt de mogelijkheid om dit uitgebreid te laten zien en naar klantwens uit te testen.