Previous Page  5 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 5 / 44 Next Page
Page Background

NBT

magazine

N

5

N I EUWS ACTUEEL

N I EUWS ACTUEEL

N I EUWS ACTUEEL

Nieuws

Actueel

TenBa BV, Bakkerij Advies, Taxatie en Realisatie mag zich sinds kort hoofdsponsor noe-

men van de jaarlijkse BakkersVakWedstrijden. TenBa was al subsponsor van dit evene-

ment, maar kreeg de gelegenheid van de organisatie om zich nu als hoofdsponsor aan

de jaarlijkse vakwedstrijden te mogen verbinden.

Nieuwe Fruitvulling in Dawn assortiment

Delifruit

®

Classic Exotic is eenvoudige en

direct uit het blik te verwerken voor het

vullen van taarten en gebak. Dawn geeft

het advies om 10% water of likeur toe te

voegen om uw gebak nog meer te ver-

rijken. Delifruit

®

Classic Exotic is bakvast

en diepvriesstabiel en kan vermengd

worden met water of siroop (tot 25%)

voor het bereiden van sauzen

Meer informatie:

Dawn Foods Benelux

Tel. +31 (0)76 572 41 40

www.dawnfoods.nl

Dawn Foods introduceert dit voorjaar een nieuwe fruitvulling DAWN

®

Delifruit

®

Classic

Exotic. Deze gebruiksklare fruitvulling (70%), met de ongeëvenaarde smaak van tro-

pisch fruit, bevat stukjes mango, ananas en passiefruitpuree. Deze fruitvulling heeft

vele gebruiksmogelijkheden voor het vullen van taarten, cake, vlaaien en koeken.

Vernieuwd: Amandel

Petits Fours Lente

Van de Leur Banketspecialiteiten bv komt met

een nieuwe uitvoering van haar Amandel

Petits Fours Lente. De vernieuwde kleuren en

decoraties, uitgevoerd in ton-sur-ton, geven

de Petits Fours een vrolijke en luxe uitstraling

en zorgen voor een mooie voorjaarslook in de

bakkerijwinkel.

Amandel Petits Fours Lente zijn gemaakt

van een wellingtonfonnetje met daarop een

bolletje zuivere amandelspijs. Ze zijn gede-

coreerd in vrolijke voorjaarskleuren met een

passende decoratie. De Petits Fours zijn uit-

gevoerd in ton-sur-ton, wat betekent dat de

Petit Four dezelfde kleur heeft als de decora-

tie. Dit geeft de Lente Petits Fours een extra

luxe en kwalitatieve uitstraling.

Meer informatie:

Van de Leur Banketspecialiteiten

tel. +31 (0)515 57 57 17

www.vandeleur.nl

Bakkerij Schellens

introduceert Feel

Good

In samenwerking met Scelta Mushroom intro-

duceert Bakkerij Schellens het nieuwe vitali-

teitsassortiment ‘Feel Good’: brood met min-

der zout. Bakkerij Schellens heeft hiermee een

productlijn ontwikkeld die aansluit bij mensen

die bewust bezig zijn met voeding en toch lek-

ker willen eten.

“Afgelopen jaar hebben wij samen met de

bakkers van Bakkerij Schellens ons padden-

stoelconcentraat ontwikkeld als smaakmaker

voor brood. De bakkers zijn er in geslaagd

om het zoutgehalte met tenminste 33% te

reduceren zonder concessies te hoeven doen

aan smaak en structuur van het brood”, aldus

Jan Klerken Jr., directeur Scelta Mushrooms.

“Onze klanten weten steeds beter wat ze wel

en niet willen eten”, zegt Jan Rijkers, chef

van de bakkerij van Schellens. “Mensen letten

meer op de ingrediënten in brood en de voe-

dingswaarde daarvan. Vanuit die gedachte en

vanuit onze passie voor smaakvolle producten

hebben we een productlijn ontwikkeld die

niet alleen voedzaam is, maar ook erg lekker.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een haver-

bol met chiazaad. Dat is weer eens iets anders,

heel gezond en reuze smakelijk!”

Met hulp van sponsoren is de jaarlijkse BakkersVakWedstrijd inmiddels een succes én nu

met deelname uit het hele land. De jaarlijkse BakkersVakWedstrijd, met als hoogtepun-

ten de Bedrijfs TopTien, de TopVijf voor banketbakkers en Jeugd TopVijf, is altijd op de

tweede woensdag in november. Dit jaar zal de BakkersVakWedstrijden gehouden worden

op woensdag 11 november 2015 in het Fries Congrescentrum in Drachten. TenBa zal op

die dag op het podium de ‘TenBa-Trofee’ uitreiken aan één van de trotse winnaars.

Meer informatie:

TenBa BV, Bakkerij advies | Taxatie | Realisatie

Tel. +31 (0) 317 47 12 11

www.tenba-bv.nl

TenBa BV hoofdsponsor van de

BakkersVakWedstrijden