Previous Page  5 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 5 / 44 Next Page
Page Background P. 24 VAN ASSELT & ALFERINK Het Hein-assortiment van Van Asselt en Alferink is tijdens de Bakkersvak 2016 te bewonderen in stand D.1015. De laatste tijd heeft Hein het ovenaanbod flink uitgebreid en dat heeft geleid tot een aantal prachtige innovaties. Wij spraken met Stef Alferink over Bakkersvak 2016 en wat wij van Van Asselt & Alferink mogen verwachten. P. 27 VAN DER POL Bakkersvak 2016 staat op het punt van beginnen en er is meer dan genoeg te zien en te beleven tijdens de tweedaagse vakbeurs in Rosmalen. Als specialist op het gebied van gelamineerde degen zal Van der Pol tijdens Bakkersvak het fonceerdeeg onder de aandacht brengen. P. 40 RETRO Hoorn is een traditionele desembakker rijker. De bakker van Hoorn opende namelijk op 31 oktober vorig jaar haar deuren in de Kerkstraat van de vesting- stad aan de oevers van het Markermeer. Jantien Pronk is de trotse eigenares van De bakker van Hoorn en heeft met het openen van haar bakkerij een droom in vervulling zien gaan. Wij gingen in Hoorn op bezoek en knoopten een gesprek aan met Jantien over de realisatie van De bakker van Hoorn. P. 34 ‘DOOR HET OOG VAN DE BAKKER’ Maandag 18 januari was het zover: het eerste door Nederlandse Bakkerij Techniek georganiseerde symposium ‘Door het oog van de bakker’. In het Bakery Institute in Zaandam verzamelden een groot aantal vooraanstaande leveranciers en bakkers om aan de hand van stellingen te discussiëren over de rol van toeleveranciers, hedendaagse uitdagingen, ontwikkelingen in de bak- kerij en de toekomst van de bakkerijbranche. De redactie van NBT Magazine was ook aanwezig en blikt terug op deze bewogen dag. NB T M A G A Z I N E N R 1 2 0 1 6 5 34 40