NB T M
A G A Z I N E
N R
1 2 0 1 6 9
wedstrijden zijn de teamleden in aanraking gekomen met uiteenlopende
broden en viennoiserie producten van over de hele wereld. De organi-
satie vond het dan ook tijd om een selectie van deze wereldse broden
te delen tijdens deze speciale editie van Bakkersvak. De showtafels van
beide teams zijn geïnspireerd door het vijfjarig bestaan van Bakkersvak.
Tijdens beide beursdagen zorgt het BoulangerieTeam voor een bezetting
van ervaren wedstrijdboulangers en jong, aanstormend talent. Zo zijn
Meester Boulanger Mark Plaating, Richard Jansen en de nieuwe leden
Mike Onasse, Tim Boers en Kris Huysman aanwezig. Kijk mee met de
producten die ze maken, proef deze producten en doe ideeën op voor
in uw eigen bedrijf. In totaal worden er vijf verschillende producten
gemaakt. Ook de overige teamleden zijn bij toerbeurt op de beurs
aanwezig om u bij te praten over de laatste trends en ontwikkelingen.
AMBACHT & BUSINESS
Er vinden daarnaast mini workshops plaats tijdens Bakkersvak 2016
op het gebied van financiën, grondstoffen, storytelling en ambachtelijk
produceren en worden de Ambacht & Business certificaten uitgereikt.
Ambacht & Business is een trainingsprogramma samengesteld door
FrieslandCampina, Stichting Ambachtelijke Bakkerij, Bakkerswereld,
NBA en Bakkersvak.
Een bezoek aan Bakkersvak 2016 is wat ons betreft een absolute must
voor alles en iedereen in de bakkersbranche. Niet alleen de laatste novi-
teiten en innovaties zijn op de beursvloer te ontdekken, u wordt ook nog
eens geinspireerd door de vele demonstraties en workshops. Gedurende
twee dagen is Rosmalen even het kloppende hart van de bakkerijwereld
en dat mag u absoluut niet missen.
PRAKTISCHE INFORMATIE
BAKKERSVAK 2016
DATUM:
Zondag 6 maart 2016:
10.00 - 18.00
Maandag 7 maart 2016:
10.00 - 18.00
LOCATIE:
Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen