Previous Page  9 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 9 / 44 Next Page
Page Background

NB T M

A G A Z I N E

N R

1 2 0 1 6 9

wedstrijden zijn de teamleden in aanraking gekomen met uiteenlopende

broden en viennoiserie producten van over de hele wereld. De organi-

satie vond het dan ook tijd om een selectie van deze wereldse broden

te delen tijdens deze speciale editie van Bakkersvak. De showtafels van

beide teams zijn geïnspireerd door het vijfjarig bestaan van Bakkersvak.

Tijdens beide beursdagen zorgt het BoulangerieTeam voor een bezetting

van ervaren wedstrijdboulangers en jong, aanstormend talent. Zo zijn

Meester Boulanger Mark Plaating, Richard Jansen en de nieuwe leden

Mike Onasse, Tim Boers en Kris Huysman aanwezig. Kijk mee met de

producten die ze maken, proef deze producten en doe ideeën op voor

in uw eigen bedrijf. In totaal worden er vijf verschillende producten

gemaakt. Ook de overige teamleden zijn bij toerbeurt op de beurs

aanwezig om u bij te praten over de laatste trends en ontwikkelingen.

AMBACHT & BUSINESS

Er vinden daarnaast mini workshops plaats tijdens Bakkersvak 2016

op het gebied van financiën, grondstoffen, storytelling en ambachtelijk

produceren en worden de Ambacht & Business certificaten uitgereikt.

Ambacht & Business is een trainingsprogramma samengesteld door

FrieslandCampina, Stichting Ambachtelijke Bakkerij, Bakkerswereld,

NBA en Bakkersvak.

Een bezoek aan Bakkersvak 2016 is wat ons betreft een absolute must

voor alles en iedereen in de bakkersbranche. Niet alleen de laatste novi-

teiten en innovaties zijn op de beursvloer te ontdekken, u wordt ook nog

eens geinspireerd door de vele demonstraties en workshops. Gedurende

twee dagen is Rosmalen even het kloppende hart van de bakkerijwereld

en dat mag u absoluut niet missen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

BAKKERSVAK 2016

DATUM:

Zondag 6 maart 2016:

10.00 - 18.00

Maandag 7 maart 2016:

10.00 - 18.00

LOCATIE:

Autotron Rosmalen

Graafsebaan 133

5248 NL Rosmalen