Previous Page  15 / 52 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 15 / 52 Next Page
Page Background

NB T M

a g a z i n e

n r

1 2 0 1 7

15

SNIJDEN

Bij het snijden staat de Bekospecialslicer centraal. Dit is een moderne broodsnijmachine

die gebruik maakt van een zogenaamd ‘rondmes’. Deze is uitermate geschikt voor vele

broodsoorten, zeker de vastere rogge- en speciaalbroden met een afmeting van maximaal

380x150x330mm. De snededikte is in te stellen tussen 4 en 24 mm. De specialslicer is ook

verkrijgbaar in small (maximale afmeting 320x140/160x320) en in een versie met zelfbe-

diening, waarbij er drie voorgeprogrammeerde snedediktes zijn.

KNEDEN

De tentoongestelde Kronos 200 PRO is een robuuste, nieuwe generatie Kemper kneder met

uitrijdbare kuip, die mengt en kneedt volgens het drie zones-kneedprincipe van Kemper.

Snelle, gelijkmatige en intensieve menging van de grondstoffen zorgt voor een optimaal

resultaat dat moeiteloos reproduceerbaar is, keer op keer. De kneder is verkrijgbaar als

Kronos en Kronos Pro. De laatste is niet tot 240 maar tot 400 kg deeg inzetbaar.

CHOCOLADE COMPLEET

Steeds meer bakkers werken met chocolade. Na het volgen van de workshops van Choco-

lade Compleet kan de bakker leren zelf met chocolade te werken. Creativiteit kent geen

grenzen. Voor beginnend en ervaren chocolatier.

LEVERANCIERS

Op stand D.1021 krijgen enkele ‘preferred dealers’ de ruimte om zich te profileren. De

eerste is Chocolate World, die chocoladeverwerkingsmachines toont. De tempereermachi-

ne CW40 wordt gedemonstreerd en ook andere tempereermachines en een glaceerband

zijn te zien.

De andere prefered dealer is Bear Varimixers. Zij tonen planeetmengers met verschillende

capaciteiten, besturingen en uitvoeringen. Ook is er de Easylift 60 liter.

GEREEDSCHAPPEN

Ten slotte presenteert de afdeling Bakkerijgereedschap een representatieve uitsnede uit het assortiment

gereedschap. Er is zelfs sprake van de introductie van twee nieuwe producten.

Ten eerste is dat de Atollspeed AS 300T highspeed oven, die hetelucht perfect combineert met magnetron-

technologie. Daardoor kan de 300T baktijden tot wel tien keer verkorten. Kleuren, gratineren en krokant

maken gebeurt door regelbare convectie in bereidingstijden van seconden tot maximaal enkele minuten.

De oven leent zich voor bakkerijen, kantines, restaurants, bars en elke andere locatie waar snel afbakken

van een verse snack een vereiste is.

Verder introduceert Beko Techniek nieuwe spuitzakken. Deze hebben extra grip door een gepatenteerde

‘ultragrip’-techniek. Deze premium spuitzakken zijn een goed alternatief voor verschillende soorten traditio-

nele spuitzakken. Ze zijn te gebruiken voor producten met een temperatuur van -30°C tot 110°C en ze zijn

verkrijgbaar in dozen van vijf rollen van 72 spuitzakken. Gratis samples zijn op de stand verkrijgbaar zodat

u ze zelf kunt uitproberen.

Ten slotte is er op de Bakkersvak nog een in-

novatief, kostenbesparend en op maat gemaakt

weegsysteem te zien waarmee het productiepro-

ces in één keer inzichtelijk en bestuurbaar wordt

gemaakt. Vanuit het motto ‘meten is weten’

wordt op het gebied van kostenbeheersing en

kwaliteit vooruitgang geboekt.

Voor aanvullende informatie:

Beko Techniek

Tel. +31 (0)24 6486288

www.beko-techniek.nl

Stands: C.1013 en D.1021

Bekostone