NB T M
a g a z i n e
n r
1 2 0 1 7
16
B
a k k e r s v a k
2 0 1 7
“De KOMA Coolbake installatie stelt elke bakker in staat om altijd vers brood in zijn winkel te heb-
ben”, zo vertelt Wilfried Cox van KOMA. “Met deze installatie kan verpakt of onverpakt brood voor
langere tijd gekoeld bewaard worden bij een hoge relatieve luchtvochtigheid.”
VOORDELEN
“Het brood kan in twee fases worden gebakken”, zo vervolgt Wilfried. “Na de eerste bakfase gaat het
in de Coolbake installatie. Als de bakker ziet dat hij een bepaalde broodsoort tekort komt in zijn win-
kel, kan hij dat alsnog met een tweede bakfase afbakken. Het grote voordeel: als het brood afgebakken
is kan het binnen dertig minuten gesneden worden. De korst laat niet los en is super krokant, vocht-
verdeling in het brood blijft optimaal en dat komt de malsheid natuurlijk zeer ten goede.” KOMA is
tijdens Bakkersvak 2017 te bezoeken in stand D.1005.
Meer informatie:
KOMA Koeltechnische Industrie B.V.
Tel. +31(0)475 474 700
www.koma.comStand: D.1005
BAKKERSVAK 2017 VINDT DIT JAAR PLAATS
OP 5 EN 6 MAART EN DE AANWEZIGE EXPO-
SANTEN IS ER ALLES AAN GELEGEN U ALS
BEZOEKER TE VERRASSEN MET NOVITEITEN.
KOMA ZAL OOK DE LAATSTE ONTWIKKELIN-
GEN OP HET GEBIED VAN KOELTECHNISCHE
OPLOSSING TONEN IN ROSMALEN EN
ÉÉN VAN DE AANDACHTSPUNTEN ZAL DE
COOLBAKE INSTALLATIE ZIJN.
‘MET
KOMACoolbake
INSTALLATIE
ALTIJD VERS BROOD
IN DE WINKEL’