Previous Page  16 / 52 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 16 / 52 Next Page
Page Background

NB T M

a g a z i n e

n r

1 2 0 1 7

16

B

a k k e r s v a k

2 0 1 7

“De KOMA Coolbake installatie stelt elke bakker in staat om altijd vers brood in zijn winkel te heb-

ben”, zo vertelt Wilfried Cox van KOMA. “Met deze installatie kan verpakt of onverpakt brood voor

langere tijd gekoeld bewaard worden bij een hoge relatieve luchtvochtigheid.”

VOORDELEN

“Het brood kan in twee fases worden gebakken”, zo vervolgt Wilfried. “Na de eerste bakfase gaat het

in de Coolbake installatie. Als de bakker ziet dat hij een bepaalde broodsoort tekort komt in zijn win-

kel, kan hij dat alsnog met een tweede bakfase afbakken. Het grote voordeel: als het brood afgebakken

is kan het binnen dertig minuten gesneden worden. De korst laat niet los en is super krokant, vocht-

verdeling in het brood blijft optimaal en dat komt de malsheid natuurlijk zeer ten goede.” KOMA is

tijdens Bakkersvak 2017 te bezoeken in stand D.1005.

Meer informatie:

KOMA Koeltechnische Industrie B.V.

Tel. +31(0)475 474 700

www.koma.com

Stand: D.1005

BAKKERSVAK 2017 VINDT DIT JAAR PLAATS

OP 5 EN 6 MAART EN DE AANWEZIGE EXPO-

SANTEN IS ER ALLES AAN GELEGEN U ALS

BEZOEKER TE VERRASSEN MET NOVITEITEN.

KOMA ZAL OOK DE LAATSTE ONTWIKKELIN-

GEN OP HET GEBIED VAN KOELTECHNISCHE

OPLOSSING TONEN IN ROSMALEN EN

ÉÉN VAN DE AANDACHTSPUNTEN ZAL DE

COOLBAKE INSTALLATIE ZIJN.

‘MET

KOMACoolbake

INSTALLATIE

ALTIJD VERS BROOD

IN DE WINKEL’