Previous Page  35 / 52 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 35 / 52 Next Page
Page Background

NB T M

a g a z i n e

n r

1 2 0 1 7

35

B

a k k e r s v a k

2 0 1 7

VANDEMOORTELE IS IN RUIM HONDERD JAAR

EEN EUROPESE GROEP VAN VOEDINGSBEDRIJ-

VEN GEWORDEN, MET LEIDENDE POSITIES IN

TWEE CATEGORIEËN: BAKKERIJPRODUCTEN &

MARGARINES EN CULINAIRE OLIËN & VET-

TEN. “MET TROTS LANCEREN WE ONZE NIEU-

WE VANDEMOORTELE CORPORATE IDENTITY

- OM ONZE BELOFTE NAAR ONZE KLANTEN

TE VERDUIDELIJKEN EN OM AL ONZE RELA-

TIES TE INSPIREREN”, ZO HOREN WIJ VAN

CHARICE POORTSTRA, PRODUCT MANAGER BIJ

VANDEMOORTEL. “ONZE NIEUWE CORPORATE

IDENTITY LAAT ZIEN DAT WE MET MENSEN

WERKEN, DE KLANT CENTRAAL STELLEN EN

DAT WE PASSIE VOOR VOEDING EN GOEDE

SMAAK HEBBEN.”

“Onze missie is duidelijk”, zo legt Charice uit. “We willen de smaakmaker zijn in de keuken, op

tafel en onderweg. Van ontbijt tot diner en van gezonde lunches tot verwenmomenten. We maken

producten die onze klanten kunnen vertrouwen en waar ze van kunnen genieten. We zoeken con-

tinu naar consumenteninzichten voor onze innovaties en om onze klanten te inspireren. We bieden

toegevoegde waarde door handige oplossingen te bieden aan onze klanten, efficiënt en op maat

gemaakt, in alle mogelijke kanalen.”

SHAPING A TASTY FUTURE

“Voeding staat midden in het leven, zowel fysiek als sociaal”, vervolgt Charice. “Voeding is bedoeld

om te voeden, te behagen en vooral ook om van te genieten. We hebben een passie voor goede

smaak en lekker genieten. We kijken naar lokale smaken en halen inspiratie uit het vakmanschap.

Maar bovenal willen we een smaakvolle toekomst. Daarom hebben we een nieuwe slogan: Shaping

a Tasty Future.”

BAKKERSVAK 2017

Tijdens Bakkersvak is Vandemoortele uiteraard ook aanwezig. Charice: “Daar laat onze culinair

adviseur inspirerende en smakelijke noviteiten proeven aan de bezoekers. Wij zien dat de behoefte

in vloeibare botermelanges voor de ambachtelijke bakkerij groeit. St-Allery Premium Liquid Butter

Blend hebben wij vorig jaar geïntroduceerd en tijdens Bakkersvak zullen wij nog meer het gebrui-

kersgemak laten zien. De vloeibare botermelange van St-Allery mengt gemakkelijker en sneller in

vergelijking tot boter en vervangt vaste boter of margarine één op één in elk recept. De vlotte ver-

werking bespaart tijd, zonder concessie te doen aan de smaak en functionaliteit van het eindproduct.

Door de unieke samenstelling van de melange hebben eindproducten bovendien een betere textuur

en blijven ze langer vers.”

“Wij zien ook een groeimarkt in mini viennoiserie”, zegt Charice. “Wij hebben daarom een mini

maple pecan ontwikkeld, die rijkelijk gevuld en bestrooid is met pecannoten. In de doos voegen wij

een zakje ahornsiroop toe om het broodje na het bakken mee te besprenkelen. Meer mini viennoise-

rie en andere inspirerende producten kunnen bezoekers ontdekken op onze beursstand.”

Tot slot belicht Charice de groeiende behoefte aan botermelanges voor de industriële bakkerij. “Op

Bakkersvak staan wij ook met ons nieuwe product Baker’s Margarines Pure Gold, een unieke mix van

plantaardige oliën en boter dat E-nummer vrij is. Het heeft precies hetzelfde smeltprofiel als boter. Dit

in combinatie met een rijke boterssmaak en 10% minder verzadigde vetten ten opzichte van boter.

Door de hoge boterprijzen, is Baker’s Margarines Pure Gold de perfecte vervanger voor boter binnen

de industriële industrie”, besluit Charice.

Meer informatie: Vandemoortele Nederland B.V.

Tel. +31(0)36 5229763,

www.vandemoortele.com,

Stand: B.1011

VANDEMOORTELE

ONTDEK DE NIEUWE WERELD VAN

OP

BAKKERSVAK 2017