NBT Magazine nr 1 2019 Online

NB T M a g a z i n e n r 1 2 0 1 9 21 B a k k e r s v a k 2 0 1 9 Royal Steensma is al 180 jaar van en voor de bakker en dat wil de grondstofleverancier delen met de mensen die het bedrijf groot hebben gemaakt: bakkers. Daarom is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan een bijzonder jubileum-receptenboek dat klanten en relaties cadeau krijgen op Bakkersvak. Het boek bulkt van de inspiratie, passend in de manier waarop Royal Steensma bakkers de afgelopen jaren poogt - en ook de komende tijd nóg meer probeert - te prikkelen met diverse stijlvolle magazines. DARTBORD Verder is er een ludieke jubileumactie op touw gezet. Bakkers die tijdens Bakkersvak specifieke grondstoffen kopen, krijgen een professioneel Winmau-dartbord cadeau, inclusief pijlenset in Royal Steensma-stijl. Het dartbord verwijst uiteraard naar het 180- jarig bestaan. Wees er snel bij, want op is op. Ook grijpt Royal Steensma Bakkersvak aan om haar klanten bij te praten over alle ontwikkelingen die het bedrijf momenteel ondergaat, met nieuwbouw op alle drie de vestigingen en de realisatie van de Food Innovation Academy in Vlaardingen. GEBAKSPRAY Jelleasy is één van de introducties waar Royal Steensma dit jubileumjaar mee op de markt komt. Het is een kant-en-klare spray, verpakt in een spuitflesje waarmee gemakkelijk een smakelijke en glanzende laag is aan te brengen op banketproducten. Jelleasy is geschikt voor koude en warme producten, zoals vruchtenschelpen en appeltaart. Later dit jaar volgen nog meer innovatieve introducties. MEESTERS Bakkers die Bakkersvak bezoeken, kunnen tenslotte met al hun vaktechnische vragen over brood en banket terecht bij de accountmanagers van Team Ambacht: allemaal hebben ze een achtergrond in de bakkerij en spreken ze de taal van de bakker. Daarnaast zijn Meester Boulanger Hiljo Hillebrand van Royal Steensma en partners Meester Boulanger Daan Hesseling en Meester Patissier Hidde de Brabander aanwezig op de stand. Zij nemen de bakker verder mee in hun eigen specialismen. Zo etaleren Hillebrand en Hesseling de mogelijkheden van brood en andere lekkernijen. De Brabander showt nougat, in combinatie met gekonfijt product en notenmix. Die laatste twee grondstoffen komen uit de keuken van Royal Steensma. NO-NONSENSE “Ons bedrijf is duidelijk volop in ontwikkeling”, besluit Evert-Jan van Egteren, sales manager MKB. “Maar we verliezen daarbij onze filosofie niet uit het oog: Royal Steensma is en blijft een no-nonsense totaalleverancier voor brood en banket. Gewoon een goede tent waar de prijs-kwaliteitverhouding dik in orde is. En dat willen we graag zo houden.” Meer informatie: Royal Steensma Tel. +31 (0)88 16 32 000 www.steensma.com Bakkersvak-stand: C101 ROYAL STEENSMA VIERT IN 2019 HET 180-JARIG BESTAAN. DIE MIJLPAAL DEELT DE PRODUCENT VAN BAKKERIJGRONDSTOFFEN MET HAAR KLANTEN OP BAKKERSVAK. ZO LIGT ER EEN BIJZONDER, HARDCOVER JUBILEUM- RECEPTENBOEK KLAAR OP DE STAND (C101), BOORDEVOL INSPIRATIE EN VALT ER VOOR BAKKERS EEN OFFICIEEL WINMAU-DARTBORD MET EEN ROYAL STEENSMA-PIJLENSET TE VERDIENEN. VERDER LANCEERT DE GRONDSTOFLEVERANCIER EEN INNOVATIE: JELLEASY, DE NIEUWE GEBRUIKSKLARE GEBAKSPRAY. Jarig Royal Steensma PAKT UIT OP BAKKERSVAK

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4