NBT Magazine nr1-2023 Online

15 NBT MAGAZINE NR 1 2023 DUURZAAMHEID DUURZAMER PRODUCEREN MET DE OVENS VAN ROYAL KAAK ROYAL KAAK IS ALS LEVERANCIER VAN INDUSTRIËLE BAKKERIJLIJNEN ALTIJD OP ZOEK NAAR OPTIMALISERING IN ALLE GELEDINGEN VAN HET PROCES. DE LAATSTE TIJD IS DE FOCUS VOORAL OP DUURZAAMHEID KOMEN TE LIGGEN, MEDE DOOR DE ONTWIKKELINGEN RONDOM DE ENERGIECRISIS EN DE KLIMAATDOELSTELLINGEN EN ALLE GEVOLGEN DIE DAT MEEBRENGT VOOR PRODUCENTEN ZOALS (INDUSTRIËLE) BAKKERS. VORIG JAAR SPRAKEN WIJ NOG MET PAUL HEIJNEN (SALES DIRECTOR VAN ROYAL KAAK OVENS & PROOFERS) OVER DE ENORME STAPPEN DIE ROYAL KAAK HEEFT GEMAAKT OP HET GEBIED VAN ENERGIEBESPARING IN HET PRODUCTIEPROCES. “DAAR GAAN WIJ MEE DOOR EN WE ZIEN OOK DE URGENTIE VAN ENERGIEBESPARING BINNEN DE BAKKERIJ”, ALDUS PAUL RUIM EEN HALF JAAR GELEDEN. WE SPREKEN OPNIEUW MET HEM OVER DE VORDERINGEN DIE ZIJN GEMAAKT EN HOE BAKKERS NOG MEER INZICHT KUNNEN KRIJGEN IN HUN ENERGIEVERBRUIK ÉN BESPARING GEREALISEERD KAN WORDEN. Paul Heijnen

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4