NBT Magazine nr2-2021 Online

NB T M a g a z i n e n r 2 2 0 2 1 9 bakkerijmachines, en die partij ook meteen de montage, aftersales en service voor haar rekening neemt. “En we hebben continuïteit voor alle partijen”, zo vult Stef dit lijstje aan. “Mensen weten dat we ook op de lange termijn het aanspreekpunt blijven. Voor mij was het een moeilijke stap om te zetten, want je moet je bedrijf verkopen, maar het was ook nodig. Er is een duidelijke synergie tussen Burnex en Van Asselt & Alferink, waardoor ik meteen een goed gevoel kreeg bij deze stap. Er waren andere partijen die mij benaderd hebben met dezelfde vraag, maar bij geen ander bedrijf kreeg ik meteen het goede gevoel dat er bij Burnex wel was. Dit is de juiste stap en een natuurlijke intensivering van onze samenwerking. Maar mensen zijn nog niet van mij af hoor, want ik wil nog heel lang doorgaan met hetgeen ik het liefste doe en waar ik nu weer al mijn focus op kan leggen: het goed adviseren van bakkers en ze de juiste oplossing bieden.” TOTAAL ONTZORGEN Dat Stef zich weer kan focussen op de saleskant, heeft natuurlijk alles te maken dat de rest van de organisatorische taken die komen kijken bij het runnen van een bedrijf bij Burnex komen te liggen. “Het aansturen van een bedrijf is veel werk en dat wordt nog wel eens onderschat”, zegt Stef. “Maar bij Burnex worden die activiteiten nu ondergebracht bij mensen die niet anders doen. Er is hier een professionele organisatie die hard groeit en waar alle afdelingen op elkaar afgestemd zijn.” Richard: “Daarbij is het voor ons goed dat we ons aanbod uitbreiden en we ons kunnen richten op het totaal ontzorgen van de bakkers. Ze hebben nog één aaspreekpunt, één keer voorrijkosten en één partij die ze kan voorzien van alle facetten die komen kijken bij de realisatie en nazorg van een project.” NOG BETER VOORZIEN IN BEHOEFTE VAN DE KLANT “Er zal zoals gezegd voor de bakker verder niets veranderen. Stef, Frans en Coen blijven hun klanten bezoeken, Burnex blijft de service verzorgen, maar beide bedrijven opereren nog meer als één. De manier van werken is ook niet ineens anders. Het belang en de wens van de klant staat bij ons voorop. Service is meer dan een woord, het is een werkwijze en dat bewijzen we al zoveel jaar, samen met Van Asselt & Alferink en nu met A&A bakkerijadvies Wij staan daadwerkelijk 24 uur per dag, zeven dagen per week klaar voor onze klanten. Als je ons ’s nachts belt, krijg je een monteur aan de lijn die je telefonisch probeert te helpen en als het nodig is meteen de auto in springt. Dat doen wij met zijn allen vanuit professionaliteit, maar ook vanuit passie, liefde en gedrevenheid. We zijn heel flexibel, omdat de klant dat van ons verwacht en stilstand is geen optie. Wij vinden dat de klant meteen en goed geholpen moet worden. Het is een bedrijfsfilosofie geworden. We willen geen nee verkopen aan onze klanten. Dat geldt ook als we het hebben over het onderhoud van bakkerijmachines, maar het kan niet meteen vlekkeloos verlopen. We zijn ook niet in één dag de HEIN-specialist geworden. Maar als we zeggen dat we de bakkerijmachines die aanwezig zijn in de bakkerij ook kunnen onderhouden, doen we er alles aan om de daad bij het woord te voegen”, zegt Richard. Stef vult aan: “Onze klanten zijn zeer trouw en dat komt doordat we altijd waarmaken wat we beloven. Daarom komen klanten ook bij ons terug als ze toe zijn aan een nieuwe oven, koeltechnische oplossing of een bakkerijmachine. En we kunnen nu door alle aanwezige technische kennis bij Burnex nog beter voorzien in de behoeftes van onze klanten, bijvoorbeeld door gereviseerde machines aan te bieden. Ik denk dat ik voor alle partijen spreek als ik zeg dat dit een perfecte voortzetting van onze samenwerking is.” Meer informatie: A&A bakkerij-advies Tel. +31 (0)30 6868410 | www.a-a-bakkerijadvies.nl ▲ Het hele team van A&A bakkerijadvies met v.l.n.r. Jan Roodenburg, Frans van Huët, Richard Ruinard, Stef Alferink, Leon van der Zee en Coen Nikkels

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4