NBT Magazine nr2-2023

NBT NR 2 2023 15 GEZIEN OP BAKKERSVAK Deze universele bakkerij- en banketmachine waarover Martijn het heeft, biedt een gigantisch productportfolio en slaat een brug tussen traditionele en trendy producten. “De alles-in-één oplossing voor bakkerijen en banketbakkerijen vereenvoudigt productieprocessen, biedt hogere productiesnelheden met een constant hoge ambachtelijke productkwaliteit en maakt indruk met hoge volumevergrotingen en de beste reproductiefactor. De verkorte batch productietijden en het doordachte hygiënische ontwerp zorgen voor een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik. Bovendien voorkomt de mogelijke warmwaterreiniging effectief kiembesmetting. De mogelijkheid om zo'n breed scala aan producten, van klassieke zoetwaren tot trendy veganistische snack- of gastronomieproducten, op één machineoplossing te produceren is momenteel uniek.” Zoetwaren webinar: 26 april om 9 uur en om 15 uur “Voor iedereen die onze alles-in-één oplossing voor bakkers en banketbakkers nog niet live heeft ervaren of deze beter wil leren kennen, nodigen wij u van harte uit op een reis in de trendy wereld van de banketbakkerijtoepassingen”, vervolgt Martijn. “In ons volgende banketbakkers webinar zullen we onze machine-innovatie gebruiken om de meest uiteenlopende producten te produceren, van ganache en citroencrème tot marsepein, meringue of pralines. Mis het niet! Voor meer informatie over het webinar en registratie kunt u terecht op onze website www.proxes.com/en/events.” PROXES MAAKT INDRUK MET UNIVERSELE MACHINE VOOR BAKERY & PASTRY Delicate macarons, kleurrijke bonbons, vers gemaakte ganache en een selectie van machines uit het diverse portfolio: dit en vele andere hoogtepunten wachtten de bezoekers van de stand van ProXES tijdens Bakkersvak. “Drie dagen vol interessante gesprekken, nieuwe contacten, innovatieve technologieën en talrijke bezoekers – van ambachtelijke bakkerijen tot bakkerijgerelateerde bedrijven en middelgrote industriële bakkerijen – maakten de beurs voor Proxes tot een enorm succes”, horen wij van Martijn Oosterwegel, Area Sales Manager van ProXES Benelux. “Het absolute hoogtepunt op onze stand was onze nieuwe bakkerij- en patisserieoplossing, die door zowel bestaande als toekomstige klanten met groot enthousiasme werd ontvangen.” Over Proxes Met FrymaKoruma, Stephan en Terlet combineert ProXES drie toonaangevende merken op het gebied van procestechnologie onder één dak. Het bedrijf maakt indruk met innovatieve en langdurige vakkennis als fabrikant van zowel machines als proceslijnen en oplossingen in de voedingsmiddelen-, farmaceutische, cosmetische en geavanceerde materialen. Samen met zijn klanten wil Proxes slimme processen en procestechnologieën ontwikkelen om duurzame waarde te creëren. En met succes: In WirtschaftsWoche is ProXES gerangschikt als wereldmarktleider 2023. Meer informatie: ProXES | Tel. +31 (0)6 51634 991 www.proxes.com/en/applications/food/bakery

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4