4 NBT MAGAZINE NR 2 2024 INHOUD P. 26 NABESCHOUWING ANUGA Anuga FoodTec 2024 heeft opnieuw zijn positie als handelsbeurs voor primaire leveranciers en als centraal platform van de wereldwijde voedingsmiddelen- en drankenindustrie versterkt. Alle aspecten van de voedingsmiddelenindustrie, van processing tot verpakkingen en van digitalisering tot energie- en waterbeheer, kwamen aan bod tijdens de vierdaagse vakbeurs in Keulen. Het thema van deze editie luidde ‘Setting the right course for tomorrow’. P 21 COVERSTORY SONNEVELD In de ambachtelijke bakkerij draait het steeds meer om precisie, efficiëntie en kwaliteit. Ondernemers willen de verbruikskosten onder controle houden of nog beter: kosten besparen. Het vinden van innovatieve oplossingen die zowel efficiëntie als kosteneffectiviteit bevorderen, is daarbij enorm van belang. Daar komt de Easy Go Pro® om de hoek kijken: een nieuwe en gerichte oplossing om bakkerijproducten eenvoudig én duurzaam te lossen. P. 14 EVERBAKE Voor Bakkerij Borgesius in Rotterdam heeft bakeware-producent EverBake broodkoppels ontwikkeld voor gebruik in de automatische productielijn. Alle koppels op deze reeds bestaande lijn werden onlangs vervangen door EverBake broodkoppels, die volledig op deze lijn zijn afgestemd. De redactie sprak Nick Eversdijk om te horen hoe dit proces is verlopen en wat het belang is van goed ontworpen, op-maat-gemaakte broodkoppels. P. 7 SUBCOVER ROYAL KAAK SILOS & DOSING Met de overname van Silowacht door Royal Kaak drie jaar geleden werd een belangrijk sluitstuk aan Kaaks missie ‘from silo to truck’ toegevoegd. Na de overname en onder de naam Kaak Silos & Dosing kreeg die samenwerking extra impact op het gebied van productie-efficiency, schaalvergroting en duurzaamheid. Een en een is drie, was het doel van de overname. Hoe dat heeft uitgepakt vroegen we aan Gert-Jan Bos, managing director. 26 21 7 14
RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4