NBT-Magazine Nr 2-2024 Online

NBT MAGAZINE NR 2 2024 5 P. 39 RETRO: PATISSERIE TUMMERS Heugelijk nieuws voor Patisserie Tummers en voor eigenaar Ritchie Soekhlal in het bijzonder, want 4 maart markeerde het vijfjarig jubileum als eigenaar van de Heemsteedse patisserie. Een mooie mijlpaal voor de jonge ondernemer die nog barst van de ambitie, maar ook in de afgelopen vijf jaar genoeg heeft meegemaakt. “Ik ben heel erg dankbaar voor alle support die we gehad hebben en waar we nu als bedrijf staan”, vertelt Ritchie. P. 36 HAVANTEC Van Dijk Roggebrood heeft een krachtige stap gezet naar een toekomst van verbeterde productie-efficiëntie en ergonomische verantwoordelijkheid met behulp van Havantec. Met de ambitie om hun mengproces te optimaliseren, heeft Havantec een innovatieve oplossing die niet alleen de capaciteit vergroot, maar ook manuren bespaart en kostentechnisch slimmer is. Een win-winsituatie waar Van Dijk Roggebrood meteen de vruchten van plukt. P. 32 HEATMATRIX Voor zowel industriële als ambachtelijke bakkerijen heeft HeatMatrix oplossingen waarmee bakkers efficiënt gebruik kunnen maken van hun restwarmte. HeatMatrix nodigde twintig bakkers uit voor een seminar over het verduurzamen van productieprocessen in de bakkerij. “Wij willen graag weten waar de bakkerijbranche behoefte aan heeft en wat HeatMatrix voor deze ondernemers kan betekenen.” P. 30 AMARANT Ter ere van het 100-jarige bestaan is door Zijne Majesteit de Koning aan Amarant Bakkersholding B.V. het Predicaat Koninklijk toegekend. Deze eervolle onderscheiding is de bekroning op het werk van Amarant Bakkers als één na grootste bakkerij in de sector en toonaangevend op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Het is voor het eerst dat het Predicaat Koninklijk werd uitgereikt in de gemeente Koggenland. 30 36 39 32

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4