NBT magazine nr2 2025 Online

NBT MAGAZINE NR 2 2025 5 P. 36 Verhoeven Brood heeft de twijfelachtige eer de grootste bijdrage te leveren aan het volume van voedselverspilling. Met de introductie van Repeatloaf wil Verhoeven Family of Companies daar verandering in brengen in het weggooien. Daarom komt het met een machine die binnen 24 uur van restbrood een gefermenteerde, houdbare grondstof creëert voor broodverbetering of deegproductie. P. 44 EverBake Het zijn drukke weken voor producenten en leveranciers die gelieerd zijn aan de bakkersbranche. Na Bakkersvak staat iba 2025 alweer voor de deur en een groot aantal Nederlandse bedrijven zal in Düsseldorf acte de présence geven. Een vast gezicht op iba is EverBake Group. Zij bieden bakkerijoplossingen voor iedere bakkerij: van bakeware & coatings, spray oplossingen tot ovens, koelingen en machines. P. 40 Bakkersvak Op 9, 10 en 11 maart stond Evenementenhal Gorinchem volledig in het teken van vakmanschap, vernieuwing en verbinding binnen de bakkerij- en ijsbranche. Drie dagen lang verzamelden professionals uit het hele land zich om de nieuwste trends te ontdekken, kennis te delen en waardevolle contacten op te doen. P. 48 Retro Het is een unieke stap in de bakkerijwereld en in de al jaren lange samenwerking tussen het Rotterdamse Jordy’s Bakery en online supermarkt Crisp: vanaf nu levert Jordy de supermarkt dagvers gebakken desembrood. Met de kwaliteit die Crisp-klanten al gewend zijn, maar dan zo vers als maar mogelijk is. Geen andere bakker en online supermarkt hebben een dergelijke deal. Operationeel directeur Roland Mathyi vertelt hoe het in zijn werk gaat. 36 40 48 44

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4