NBT Magazine nr. 3 2014 - page 6

100% specialisme in 100 uur
topklasse!
Training van Nationale Bakkerij Academie & Bakery Institute
Deze training is voor allround brood-
bakkers en allround banketbakkers op
zoek naar hun specialisme. Zowel voor
Boulangerie als voor Patisserie komen
specialisme, kennis, vaardigheden en
creativiteit ruim aan bod in de training.
Daarnaast leer je hoe je de (specialistische)
producten op de markt kunt afstemmen en
deze goed kunt promoten. Apart onder-
deel is het promoten van jouw bedrijf en
van jezelf als specialist en visitekaartje voor
de bakkerijbranche.
Specialisme
Deze training levert een goede bijdrage
aan de (verdere) ontwikkeling van jouw
specialisme en daarmee aan het onder-
scheidend vermogen en de aantrekkelijk-
heid van jouw producten. Je kunt straks
op basis van marktgegevens en onderzoek
bepalen welke innovatieve producten aan-
slaan bij de klanten en hoe je de (banket)
bakkerij en jezelf als specialist aan jul-
lie klanten kunt presenteren. De training
biedt ruime ondersteuning voor deelname
aan vakwedstrijden binnen de bakkerij-
branche.
Digitale leeromgeving
De training bestaat uit twaalf dagen.
De dagen zijn drie keer een week (vier
dagen, maandag tot en met donder-
dag) met overnachting, gespreid over
een jaar (oktober, februari en juni).
Naast de bijeenkomsten is er een digi-
tale leeromgeving voor informatie, foto’s,
film, verbeteropdrachten en een portfolio.
De uitvoering van de training is een samen-
werkingsverband tussen de Nationale
Bakkerij Academie en het Bakery Institute.
Uitvoeringslocatie is het Bakery Institute in
Zaandam.
Kijk voor meer informatie over deze
en andere trainingen op
NAT I ONALE BAKKER I J ACADEMI E
NBT
magazine
6
Op 27 oktober 2014 start de Nationale
Bakkerij Academie in samenwerking met
het Bakery Institute de training ‘100%
specialisme in 100 uur topklasse!’ voor
ambitieuze toppers in de (banket)bakkerij.
1,2,3,4,5 7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,...44
Powered by FlippingBook