Passie voor kwaliteit
Wereldwijd wordt de Rheon V4 Twin Divider gebruikt door vele bedrijven met een pas-
sie voor het produceren van hoogwaardig kwaliteitsbrood. Deze zeer deegvriendelijke,
gepatenteerde deegbehandeling is geschikt voor zowel de industrie als voor de am-
bachtelijke bakkers. Een uniek kenmerk op het gebied van deze deegtechnologie is het
feit dat een complete lijn begint met een lengte van vijf meter. Op zo’n universele Rhe-
on-lijn maken dagelijks honderden Europese- en wereldbakkers een zeer breed scala
aan brood, van traditionele oerbroden en baguettes tot aan klantgerichte specials.
Productie van hoog kwaliteitsbrood
Het V4-systeem vormt de deegplak continu zonder gebruik van schroef of
zuiger. Door geen druk uit te oefenen op het deeg, treden er geen beschadi-
gingen op. Degen die verwerkt worden op de Rheon kenmerken zich door een
hoog vochtpercentage en een lange kuiprijs. Ook traditionele degen en degen
met een vulling kunnen uitstekend op de Twin Divider worden verwerkt.
Hoge nauwkeurigheid
De Twin Divider heeft een gravimetrisch weegsysteem. Dit wil zeggen dat de deeg-
stukken op gewicht d.m.v. een guillotine worden afgehakt. Dit garandeerd een hoge
gewichtsnauwkeurigheid, zelfs bij gerezen degen. Kortlever biedt de mogelijkheid om
dit uitgebreid te laten zien en naar klantwens uit te testen.
7-Cs.nl
KOMA4002
www.koma.com
Innoveren,
niet imiteren
INNOVEREN, NIET IMITEREN
7-Cs.nl
KOMA5004
Bij KOMA staat uw belang altijd voorop! Daarom
ontwikkelen wij innovatieve koude- en conserverings-
technieken die de gang van zaken in uw productieproces
vergemakkelijken en die leiden tot een hogere bedrijfs-
zekerheid en reducering van operationele kosten.
Scan de QR-Code en ontdek
meer over KOMA!