NBT nr.3 2018

NB T M a g a z i n e n r 3 2 0 1 8 32 K o e l e n & V r i e z e n SINDS 17 NOVEMBER 2017 WERKEN KOMA KTI EN BEKO TECHNIEK SAMEN OM DE NEDERLANDSE BAKKERIJBRANCHE KWALITATIEVE, DUURZAME EN ECOLOGISCH VERANTWOORDE KOELTECHNISCHE OPLOSSINGEN TE BIEDEN. BEKO TECHNIEK BIEDT HET GEHELE PORTFOLIO VAN KOMA AAN BINNEN DE NEDERLANDSE MARKT. VRIESBEWAARCELLEN- EN KASTEN, SHOCKFREEZERS, KOELCELLEN, H80/20-SYSTEMEN, HN-KASTEN, RECOVERYCELLEN EN RIJSKASTEN: HET IS SLECHTS EEN KLEINE GREEP UIT HET ASSORTIMENT. KOELTECHNISCHE OPLOSSINGEN VAN KOMA & BEKO TECHNIEK H80/20-SYSTEEM De zogenaamde H-kast met invriessectie (-15°C/-38°C) wordt op verstelbare pootjes in roestvrijstaal gemonteerd. De binnenkant is eveneens in roestvrij staal uitgevoerd. De hoeken van de afzonderlijke bewaarsecties zijn afgerond en de waterafvoer is aan de binnenkant geïntegreerd. Op vlak van hygiëne voldoet de H-kast op die manier aan de meest strenge eisen. De afzonderlijke luiken zijn vanzelfspre- kend met deurkozijnverwarming uitgevoerd. Bij het invriezen van producten stelt de installatie ongeveer 80% van het vermogen voor de invriessectie ter beschikking, terwijl 20% van het vermogen voor de overige bewaarsecties wordt gebruikt. Dat proces wordt door de KOMA KControl-computerbesturing ondersteund en monitoring op afstand is mogelijk. HN-KASTSERIE Voor het invriezen, bewaren en conditioneren is de HN-kastserie bij uitstek geschikt. De kasten worden stekkerklaar geleverd en zijn uit te breiden tot maximaal vijf deuren per eenheid. De moge- lijkheden zijn legio: koelen [HN-C] van +7 °C/-5 °C of conditioneren [HN-Rec] van +15 °C/-5 °C of snelvriezen en bewaren [HN] van -18 °C/-30 °C. De HN-kasten zijn ook uitgevoerd met KOMA KControl-computerbesturing, waardoor monito- ring op afstand mogelijk is.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4