NBT nr.3 2018

NB T M a g a z i n e n r 3 2 0 1 8 37 hoger plan zijn getild, maakt ons dat enorm trots natuurlijk. Helemaal omdat Vreugdenhil de beste bakker van Nederland is. Daar heeft Vacuum Cooling mede aan bijgedragen, zo geven ze zelf aan. Het vergt kennis en kunde om ermee te kunnen werken, maar dan brengt het ook een daad- werkelijke verbetering aan het product. Als je het hem vraagt, dan weet ik zeker dat hij nooit meer met vacuüm koelen gaat stoppen”, aldus Maarten. ONTWIKKELINGEN We kunnen er in ieder geval van uitgaan dat BVT verder gaat met de ont- wikkeling en perfectionering van de techniek en haar systemen. Maarten: “We zijn al op de goede weg, maar waar mogelijk zullen we ons blijven verbeteren. De vacuüm techniek is getest en beproefd in de praktijk en daar waar nodig geoptimaliseerd voor gebruik in de bakkerij. Elke machine wordt klant specifiek geproduceerd en er wordt werkelijk niets aan het toeval overgelaten. Er is zelfs een speciaal testprogramma van de NASA gekocht om te berekenen wat de gevolgen zijn van het opvoeren en verlagen van de druk elke drie minuten, de komende vijftien jaar. Dit om zeker te zijn van een solide constructie. We doen er alles aan om kwaliteit, veiligheid en zekerheid te garanderen. Dat zijn we onszelf en onze klanten verplicht.” Meer informatie: BVT Bakery Services BV Tel. +31 (0)412 699008 www.bvtbs.com A D V E R T E N T I E BVT Continuous VaC www.marvu.nl Bekijk onze website: Sterk in het verbinden van losse processtappen tot één soepel lopend geheel, zodat u snel en effectief kunt schakelen. Marvu is gespecialiseerd in interne transportsystemen in de voedselverwerkende industrie. Marvu biedt maatwerkoplossingen voor elk logistiek vraagstuk. “WE ZIJN DE WERELD AAN HET VEROVEREN MET ONZE CONTINU VACUÜM KOELERS”

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4