NBT Magazine nr 3 2019 Online

NB T M a g a z i n e n r 3 2 0 1 9 29 N i e u w s www.marvu.nl Bekijk onze website: Sterk in het verbinden van losse processtappen tot één soepel lopend geheel, zodat u snel en effectief kunt schakelen. Marvu is gespecialiseerd in interne transportsystemen in de voedselverwerkende industrie. Marvu biedt maatwerkoplossingen voor elk logistiek vraagstuk. De internationale Ambassadeurs Club van Callebaut is een levendig netwerk dat wereldwijd meer dan 150 chefs-koks, patissiers, meesterbakkers en chocolatiers met een internationale reputatie samenbrengt. De missie van deze club is om wereldwijd de passie voor chocolade, de technische knowhow en inspirerende toepassingsmogelijkheden door te geven aan andere chocolade professionals. Het Ambassadeursteam van Callebaut ® zal vanaf nu versterkt worden door Carlo’s expertise. “Carlo zal theoretische en praktische ondersteuning bieden door middel van cursussen, masterclasses en demonstraties. Maar hij zal ook helpen bij het creëren van nieuwe chocolade inspiratie in de vorm van recept- en conceptontwikkeling en klantenondersteuning op maat. We leerden Carlo kennen als een ambitieuze, ambachtelijke vakman met grote passie voor patisserie en chocolade. Onlangs ontwikkelde hij in samenwerking met de merken Callebaut ® en Mona Lisa ® een nieuw concept genaamd ‘Laagdrempelige Patisserie’ waarin hij drie soorten patisserie in drie varianten creëerde en bundelde in een receptenboekje”, zo laat Callebaut ® in een reactie weten. Carlo Midiri: “Ik werk al jaren met de kwalitatieve chocolade van Callebaut. Dat ik nu gevraagd ben om toe te treden tot het selecte gezelschap van ambassadeurs vind ik een grote eer. Een erkenning van mijn vakmanschap.” CALLEBAUT ® KAN MET TROTS MEDEDELEN DAT PATISSIER EN CHOCOLATIER CARLO MIDIRI ZICH AANSLUIT ALS NIEUWSTE CHEF AMBASSADEUR BIJ HET CHOCOLADEMERK CALLEBAUT ® . CarloMidiri NIEUWE AMBASSADEUR CALLEBAUT ® A D V E R T E N T I E

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4