NBT magazine nr3-2022 Online

R e p o r t a g e WE MOETEN ALLEMAAL WERKEN AAN EEN DUURZAMERE TOEKOMST. DE HUIDIGE SITUATIE WERELDWIJD NOOPT JE ALS PRODUCENT SIMPELWEG DAARTOE MET ENERGIEKOSTEN DIE DE PAN UIT RIJZEN, MAAR OOK DOOR DE INGENOMEN KLIMAATDOESTELLINGEN DIE ONS KABINET PRODUCENTEN OPLEGT MET DE VOORGENOMEN DOELEN WAT BETREFT DE UITSTOOT VAN CO2. VERDUURZAMEN EN JE ENERGIE-UITSTOOT BEPERKEN IS DAN OOK DÉ OPLOSSING EN ROYAL KAAK IS DAARIN EEN AANGEWEZEN PARTNER VOOR ALLE BAKKERS WERELDWIJD. OOK OP HET GEBIED VAN HAAR OVEN-OPLOSSINGEN IS ROYAL KAAK VOORUITSTREVEND WAT BETREFT DUURZAAMHEID EN HEEFT HET RECENT GROTE STAPPEN GEZET ALS HET GAAT OM ENERGIEBESPARING. WAT DAT ALLEMAAL INHOUDT, VERTELLEN PAUL HEIJNEN (SALES DIRECTOR VAN ROYAL KAAK OVENS & PROOFERS ALA ITALIË), FRANK VEROUDEN (MANAGER R&D BIJ ROYAL KAAK TERBORG) EN FRANÇOIS VILLERS EN NATHALIE SICCARD VAN PATROBA FAMILY BAKERS ONS. “ROYAL KAAK IS DÉ PARTNER VOOR EEN DUURZAME TOEKOMST” Royal Kaak staat natuurlijk bekend als turnkey-producent en oplossingsge- richte partner voor iedere bakker wereldwijd. Van silo tot krat is geen loze slogan, maar wordt binnen alle geledingen van Royal Kaak volledig omarmd om iedere klant zo goed mogelijk van de juiste oplossing en van een advies op maat te voorzien. Als we kijken naar de ovendivisie, dan mag Royal Kaak zich al sinds 1996 specialist op dit gebied noemen toen de overname van Daub plaatsvond, waarna in 2005 de overname van MCS volgde. Deze twee bedrijven zijn vorig jaar samengevoegd onder de naam Royal Kaak Ovens & Proofers. Sales Director Paul vertelt ons om te beginnen over hetgeen Royal Kaak aanbiedt als het gaat om ovenoplossingen. NB T M a g a z i n e n r 3 2 0 2 2 7 Frank Verouden, Paul Heijnen, François Villers en Nathalie Siccard

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4