NBT magazine nr3-2024 Online

10 NBT MAGAZINE NR 3 2024 Gert Jan en Henk (Het Ambacht) zijn verheugd over de uit- breiding van hun dienstverlening en kijken uit naar de samenwerking. "De synergie die ontstaat door deze samenwerking is ongekend," aldus de gebroeders ten Napel. "Het stelt ons in staat om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn en onze positie in de markt verder te versterken." Unieke kans Ook Richard (Procres) is enthousiast over de overname en het vertrouwen. "Deze samenwerking biedt een unieke kans om onze krachten te bundelen en gezamenlijk te groeien," zegt Philips. "Ik ben ervan overtuigd dat de gecombineerde expertise, kennis en ervaring van Het Ambacht, DirectChauffeurs en Procres ons in staat zal stellen om nog meer toegevoegde waarde te bieden aan onze opdrachtgevers en kandidaten." Voor meer informatie over Het Ambacht, DirectChauffeurs en Procres, zie: www.UitzendbureauHetAmbacht.nl | www.DirectChauffeurs.nl | www.Procres.nl HET AMBACHT BREIDT DIENSTVERLENING UIT MET OVERNAME VAN PROCRES Het Ambacht, marktleider in het bemiddelen van vakkrachten in de bakkerij, kondigt met trots de overname aan van Procres. Procres is een ambitieuze bemiddelaar in staffuncties, zoals HR, finance, marketing, administratie en sales. Deze overname markeert een belangrijke stap in de groei en diversificatie van de dienstverlening van Het Ambacht en haar zusterorganisatie DirectChauffeurs. NIEUWS GildeKorn is een uitgebalanceerde mix die exclusief verkrijgbaar is bij Zeelandia, alleen beschikbaar voor Echte Bakkers. Deze unieke mix is 20 jaar geleden samengesteld door een select groepje Echte Bakkers in samenwerking met de grondstofleverancier. Een samenwerking die in de afgelopen decennia gezorgd heeft voor de verkoop van ruim 25 miljoen GildeKorn broden! Deze mijlpaal viert het Echte Bakkersgilde met meerdere acties en activiteiten. Zo is er in juni een masterclass GildeKorn bakken met MeesterBoulanger Mark Plaating en volgt er in september een grote consumentencampagne. Na de productkeuring kreeg Paul Timmer het verlossende telefoontje. Een blije en enigszins verrassende reactie tot gevolg. “Vanmorgen had ik wat uitdagingen in de bakkerij waardoor de focus grotendeels lag op probleempjes oplossen. Maar wat gaaf dat we toch de eerste plek te pakken hebben. En mooi om te horen dat zowel de vakjury als de consumenten de pof zo hoog waarderen!” GILDEKORN BAK(KERS)WEDSTRIJD LEVERT MOOIE RECEPTEN Het Echte Bakkersgilde heeft in samenwerking met Zeelandia een innovatiewedstrijd georganiseerd rondom de exclusieve GildeKornmix. De Echte Bakkers werden hierbij uitgedaagd om een innovatief en creatief product te bedenken. Zowel de vak- als de consumentenjury waren unaniem; de GildeKorn pof met een vulling van appel en karamel cheesecake, gemaakt door Timmer, De Echte Bakker uit Gasselte, is de winnaar.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4