Previous Page  20 / 52 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 20 / 52 Next Page
Page Background

S

P E C I A L

:

I B A 2 0 1 5

NB T M

A G A Z I N E

N R

4 2 0 1 5

20

x x x

A

D V E R T E N T I E

König

en

Gostol

tonen vernieuwing tijdens IBA 2015

Tijdens IBA 2105 presenteert König onder meer een geheel afwasbare kneder,

diverse nieuwe ontwikkelingen in koeling van gebakken producten, een geheel

nieuwe ‘hygiënische’ kleinbroodlijn, en de vernieuwde König AW kleinbrood-

verdeelmachine.

König AW

“De vernieuwde AW kleinbrood-verdeelmachine is een kopmachine met een

zeer hoge gewichtsnauwkeurigheid met een afwijking van maximaal 1 %”,

vertelt Rico. “Er is dus weinig onderhoud nodig en de machine is eenvoudig

schoon te maken. Tevens zijn zowel de opboltrommel als de binnentrommel

uitneembaar voor reiniging. De kleinbroodlijn

heeft daarnaast afneembare beplating, is uitge-

voerd met een open constructie met wegneembare

banden en de kabels zijn geplaatst in gesloten

goten met speciale sluiting. Dat geeft wel aan

hoezeer er rekening is gehouden met hygiëne. De

nieuwe capaciteit van de industriële lijnen is bij

tien rijen zestig slagen, wat neerkomt op 36.000

stuks per uur.”

Gostol

Tevens worden er tijdens IBA 2015 demonstraties

gegeven met diverse Stress-free ‘lamineerlijnen’.

“En we laten ook een nieuw concept voor koeling

van voorgebakken producten zien. Gostol pre-

senteert op de IBA de nieuwe Cyclotherm tunnel-

oven, met een geweldige regelmatige bakaard en

diverse apparatuur voor deegverwerking. Graag

verwelkomen wij u in hal B2, op de stands 270 en

361 in München”, zegt Rico tot slot.

Meer informatie: König Nederland

Tel. +31 (0) 183 682868

www.konig-rex.nl

Het lange wachten wordt beloond. Dat is onze heilige overtuiging als het gaat om IBA 2015. Van 12

tot en met 17e september wordt dé driejaarlijkse vakbeurs voor de bakkerij gehouden in München.

“Hier zijn wij ook weer vertegenwoordigt met zowel König als Gostol”, zo laat Rico Sprenkeler van

König Benelux in een reactie weten.