Previous Page  4 / 52 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 4 / 52 Next Page
Page Background

I

N H O U D

30

P. 30 Van der Pol

D. van der Pol & Zonen is binnenkort ook te zien op de IBA 2015 in München. In de aanloop naar het belangrijkste

beursevenement voor de internationale bakkersbranche had de redactie van NBT Magazine een gesprek met Rien

Kos, salesmanager voor de afdeling deeg bij Van der Pol, om te vragen wat de plannen van het bedrijf zijn, zowel

op de IBA als voor de langere termijn.

P. 44 Project Techniek Project Techniek is al ruim twintig jaar actief binnen de bakkersbranche als adviesbureau. Het bedrijf is gespeciali- seerd in het bieden van advies- en ingenieursdiensten binnen de voornamelijk (semi)industriële brood- en banket- branche en de daaraan gerelateerde industrieën. Maar de blik van Project Techniek richt zich steeds verder over de horizon, richting verre oorden waar ze hun diensten kunnen inzetten. 44 11 P. 48 Retro Twee jaar geleden bakte hij het beste brood van Nederland in de smaak- en duurzaamheidswedstrijd van NieuwVers. We hebben het over Tom van Otterloo. De bakker heeft twee winkels (De Steeg en Arnhem) met als grote specialiteit – hoe kan het ook anders – brood. “Mijn hart ligt bij brood, ik vind het veel leuker om te werken met brood en daarom heb- ben we ons daarop gefocust”, zo geeft Tom onder meer aan.

P. 11 Brood. Wat zit daarin?

In de laatste editie van NBT Magazine werd er kort aandacht besteed over het toen net gestarte initiatief ‘Brood. Wat zit daarin?’ van het Nederlands Bakkerij Centrum

(NBC). Het doel van deze campagne is om objectief het eerlijke verhaal over brood te vertellen. Intussen hebben wij een interview afgenomen met projectleider Flip van

Straaten, zodat hij zijn verhaal kan vertellen over het project.

NB T M

A G A Z I N E

N R

4 2 0 1 5

4