NB T M
A G A Z I N E
N R
4 2 0 1 5 45
onze maatstaven. Daarnaast is het bij degelijke
projecten heel belangrijk dat er een juiste ruimte-
conditionering is, mede door het warme klimaat.
Dat brengt uitdagingen met zich mee en een hele
coördinatie, maar door eerdere ervaringen weten
we wat we kunnen verwachten”, aldus Mark de
Leeuw.
Innovatie
Mede door de nauwe banden met machinefabri-
kanten is Project Techniek altijd op de hoogte van
nieuwe innovaties. “Wij schuwen ook niet om bin-
nen een productielijn innovaties aan te dragen”,
zo geeft Frans van der Schoot aan. “We denken
‘out-of-the-box’. We brengen de behoefte van de
klant in beeld en komen zodoende met in onze
ogen de beste oplossing. Een voorbeeld daarvan
is vacuüm koeling, iets dat we ook bij ons project
in Saoedi Arabië hebben geïmplementeerd. Vooral
op het gebied van houdbaarheid van de producten
zijn grote stappen te maken in het Midden-Oosten.
Door gebruik te maken van vacuüm koeling dragen
we bij aan een langere houdbaarheid en er hoeft
geen gebruik gemaakt te worden van conserverings-
middelen, zoals nu wel heel veel gedaan wordt.”
Al met al is Project Techniek toch al weer vier jaar
bezig met de realisatie van het project in Saoedi
Arabië. “Het is de bedoeling dat ze begin vol-
gend jaar operationeel zijn. Het is allemaal vier
jaar geleden begonnen met het schrijven van het
business plan. Het gaat allemaal wat langzamer
dan we gewend zijn, maar daar hebben we geen
invloed op. Dat heeft te maken met de cultuur-
verschillen. Maar uiteindelijk komt het goed en
mogen we terugkijken op een mooi project. We
profileren ons met de realisatie van dit project nog
meer richting de internationale markt.”
Meer informatie: Project Techniek
Tel. +31 (0)73 599 1402,
www.projecttechniek.nlProject Techniek &
Bakery Initiatives
De projecten in het buitenland waaraan
Project Techniek deelneemt, komen tot
stand door de intensieve samenwerking
met Bakery Initiatives. Alle marketing- en
sales-activiteiten van Project Techniek in
het buitenland vallen onder de vleugels
van Bakery Initiatives. Voor meer infor-
matie kunt u terecht op de website www.
bakery-initiatives.com.
Specialist in spuitapparatuur van lossingsmiddel 030 - 267 63 18 www.unispray.nl info@unispray.nlA
D V E R T E N T I E
Hall A2 Stand 444