Previous Page  45 / 52 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 45 / 52 Next Page
Page Background

NB T M

A G A Z I N E

N R

4 2 0 1 5 45

onze maatstaven. Daarnaast is het bij degelijke

projecten heel belangrijk dat er een juiste ruimte-

conditionering is, mede door het warme klimaat.

Dat brengt uitdagingen met zich mee en een hele

coördinatie, maar door eerdere ervaringen weten

we wat we kunnen verwachten”, aldus Mark de

Leeuw.

Innovatie

Mede door de nauwe banden met machinefabri-

kanten is Project Techniek altijd op de hoogte van

nieuwe innovaties. “Wij schuwen ook niet om bin-

nen een productielijn innovaties aan te dragen”,

zo geeft Frans van der Schoot aan. “We denken

‘out-of-the-box’. We brengen de behoefte van de

klant in beeld en komen zodoende met in onze

ogen de beste oplossing. Een voorbeeld daarvan

is vacuüm koeling, iets dat we ook bij ons project

in Saoedi Arabië hebben geïmplementeerd. Vooral

op het gebied van houdbaarheid van de producten

zijn grote stappen te maken in het Midden-Oosten.

Door gebruik te maken van vacuüm koeling dragen

we bij aan een langere houdbaarheid en er hoeft

geen gebruik gemaakt te worden van conserverings-

middelen, zoals nu wel heel veel gedaan wordt.”

Al met al is Project Techniek toch al weer vier jaar

bezig met de realisatie van het project in Saoedi

Arabië. “Het is de bedoeling dat ze begin vol-

gend jaar operationeel zijn. Het is allemaal vier

jaar geleden begonnen met het schrijven van het

business plan. Het gaat allemaal wat langzamer

dan we gewend zijn, maar daar hebben we geen

invloed op. Dat heeft te maken met de cultuur-

verschillen. Maar uiteindelijk komt het goed en

mogen we terugkijken op een mooi project. We

profileren ons met de realisatie van dit project nog

meer richting de internationale markt.”

Meer informatie: Project Techniek

Tel. +31 (0)73 599 1402,

www.projecttechniek.nl

Project Techniek &

Bakery Initiatives

De projecten in het buitenland waaraan

Project Techniek deelneemt, komen tot

stand door de intensieve samenwerking

met Bakery Initiatives. Alle marketing- en

sales-activiteiten van Project Techniek in

het buitenland vallen onder de vleugels

van Bakery Initiatives. Voor meer infor-

matie kunt u terecht op de website www.

bakery-initiatives.com

.

Specialist in spuitapparatuur van lossingsmiddel 030 - 267 63 18 www.unispray.nl info@unispray.nl

A

D V E R T E N T I E

Hall A2 Stand 444