NBT Magazine nr4 2020 Online

NB T M a g a z i n e n r 4 2 0 2 0 19 I n t e r v i e w Taart & Toe is gestart in 2007 in Bergen op Zoom. “Op deze locatie was voorheen een banketbakkerij gevestigd die zich richtte op de toelevering van voornamelijk grote supermarktketens. Toen dat bedrijf failliet ging, hebben vijf eigenaren, die allen waren aangesloten bij het ‘Patisserie College’ en een eigen banketbakkerij hadden, besloten om met elkaar dit bedrijf te kopen. Alle partijen kampten destijds op hun eigen locatie met capaciteitsproblemen of personeelsproblemen en wilden centraal, op basis van eigen receptuur, producten maken. Dat was het begin van Taart & Toe.” OVERNAME “Zelf ben ik in 2011 bij de organisatie als bedrijfsleider begonnen en ik heb eigenlijk altijd als doel gehad hier op termijn eigenaar te worden. In 2016 zijn we van vijf eigenaren naar één eigenaar gegaan Samen hebben wij een plan gemaakt TAART & TOE IS BEKEND ALS LEVERANCIER VAN EEN ZEER BREED ASSORTIMENT BANKETPRODUCTEN. MET HAAR HOOGWAARDIGE HALFFABRICATEN EN AFGEWERKTE BANKETPRODUCTEN IS TAART & TOE VOORAL TOELEVERANCIER VAN BANKETBAKKERS EN HORECA EN HET BEDRIJF IS INGERICHT OP PRODUCTIE VAN GROTERE AANTALLEN. SINDS BEGIN DIT JAAR IS ER EEN VERTROUWD GEZICHT DAT OP DE VOORGROND TREEDT BIJ HET BEDRIJF, NAMELIJK LEO VAN DEN ENDE, DIE AL SINDS 2011 WERKZAAM IS BIJ TAART & TOE. WIJ SPREKEN MET LEO OVER ZIJN NIEUWE ROL EN WAAROM TAART & TOE (BANKET)BAKKERS MEERWAARDE BIEDT. en dit heeft erin geresulteerd dat ik per 1 januari 2020 eigenaar ben geworden van Taart & Toe. Mijn rol binnen de organisatie is daardoor veranderd en door mijn duidelijke toekomstvisie wil ik er alles aan doen om Taart & Toe tot een groot succes te maken! Het allerbelangrijkste is dat we met onze club gemotiveerde mensen alles samen doen. Met deze club draaien we samen de productie. Alle andere zaken zoals inkoop, verkoop, planning en structuur binnen de organisatie neem ik op me.” ‘KWALITEIT WINT ALTIJD’ Taart & Toe heeft maar één motto: ‘kwaliteit wint altijd’. “Dat betekent dat wij altijd kwaliteit leveren, ongeacht het product. Taart & Toe is al sinds jaar en dag toeleverancier voor de banketbakkersbranche. Met onze hoogwaardige halffabricaten en afgewerkte banketproducten maken wij het mogelijk voor banketbakkers en horeca om kwaliteit te leveren aan hun klanten. Er wordt veel geproduceerd op receptuurniveau die smaaktechnisch en kwalitatief van hoog niveau zijn. Ook doen wij dit op receptuur van de klant.” GEMAK DIENT DE BAKKER Er is in de loop der jaren zo een heel divers banketassortiment ontstaan. “Zo produceren wij diversen appelproducten, halffabricaten, banket/gebak, roomboterkoekjes, zoutjes en amandelspijskoekjes. Wij richten ons voornamelijk op de brood- en banketbakkerij met een aantal filialen en de horeca. De afgelopen jaren hebben we ons gespecialiseerd in het maken van kapselbodems (plakken en taartpannen) en diversen gebaksbodems. Het gemak dient de banketbakker en door gebruik te maken van deze halffabricaten kunt u de patisserie naar een nog hoger niveau tillen en daar is het ons om te doen. Wij willen onze klanten helpen de hoogste kwaliteit banketproducten te bieden.” Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met: Taart & Toe Tel. +31 (0)164 237 542 www.taartentoe.nl Taart &Toe heeft éénmotto: ‘KWALITEIT WINT ALTIJD’

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4